ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τετ-α-τετ Πουλλαΐδη με Λάζαρο

Συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναμένονται οριστικές εξελίξεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση μετά την αποχώρηση του Σίσκο Μουνιόθ από την ομάδα και την άφιξη του Χρήσου Πουλλαΐδη στην Κύπρο για να επιληφθεί διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ένα θέμα είναι και αυτό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας, όμως μετά την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού, πιθανότατα να επιστρέψει κανονικά στη διάθεση της ομάδας.

Χθες στη έκτακτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας με τον μεγαλομέτοχο πέραν από την απόφαση αποχώρησης του Μουνιόθ, συζητήθηκε και η περίπτωση του Ελλαδίτη επιτελικού μέσου και εκφράστηκαν διάφορες απόψεις για το πως πρέπει να χειριστεί το θέμα ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ορίστηκε συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και την πλευρά του Χριστοδουλόπουλου για να παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του 36χρονου έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Ο Λάζαρος σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην Ανόρθωση και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Η «Κυρία» τη δεδομένη στιγμή χρειάζεται έναν ηγέτη μέσα στα αποδυτήρια και στο γήπεδο για να τραβήξει το βάρος στις πλάτες της και ο Ελλαδίτης μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος και να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει.

Σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις με το θέμα Χριστοδουλόπουλου στην Ανόρθωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση