ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Θα πάρει αρκετούς η «σκούπα»

Όσο η ομάδα προσεγγίζει το σημερινό ματς με τη Δόξα, Σάντης και Πριέτο περνούν από «κόσκινο» το ρόστερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για το καλοκαίρι και στην Ανόρθωση σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν. Μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι να γίνουν οι σωστές διορθωτικές κινήσεις και η «Κυρία» να επανέλθει σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Σάντης και Πριέτο βρίσκονται σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και παρακολουθούν από στενά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ειδικότερα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, περνά από «μικροσκόπιο» τους παίκτες προκειμένου να αποφασίσει ποιοι θα συνεχίσουν στο «Αντώνης Καρράς» και ποιοι θα πάρουν δρόμο.

Είναι αντιληπτό πως στην Βαρωσιώτικη ομάδα θα προβούν σε «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ αφού πολλοί είναι αυτοί που ήρθαν και δεν «ακούμπησαν». Φυσικά, «αγκάθι» στις αποδεσμεύεις αρκετών παικτών είναι και τα συμβόλαια που διατηρούν με την Ανόρθωση και η διοίκηση καλείται να βρει την «χρυσή» τομή, έτσι ώστε να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Το ιδανικό σενάριο για τους ανθρώπους της ομάδας είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που δεν έπεισαν… να φέρουν πρόταση από άλλη ομάδα αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Κι’ όσο ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν συνεχίζεται, η «Κυρία» αντιμετωπίζει σήμερα τη Δόξα στην Περιστερώνα… χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο και ενδιαφέρον. Από την άλλη, μπορεί βαθμολογικά η αναμέτρηση να μην έχει κάποια σημασία, ωστόσο αυτά τα παιχνίδια είναι μια καλή ευκαιρία για ορισμένους ποδοσφαιριστές για να αποδείξουν ότι έχουν μια θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ