ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τι λένε τα... σημάδια

Θετική η παρουσία της Κυρίας στο Σούπερ Καπ και στα φιλικά με τις προσδοκίες να έχουν ανέβει αρκετά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολύ θετική η παρουσία της Ανόρθωσης στα μέχρι στιγμής φιλικά, με την ομάδα να δείχνει έως τώρα ότι φέτος θα είναι πολύ ποιοτική, με περισσότερες επιλογές, ενώ παρουσιάζει και σαφή σημάδια βελτίωσης σχετικά με το πώς ήταν πέρυσι τέτοιο καιρό.

Η Ανόρθωση μετά από μία δύσκολη περίοδο προετοιμασίας, χωρίς πολλά φιλικά αλλά και με αρκετά κρούσματα, δείχνει πως βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και ότι διαθέτει ποιότητα την οποία δεν είχε στην περσινή περίοδο. Αυτό που εύκολα αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε είναι ότι η ομάδα σε σχέση με πέρυσι θα είναι καλύτερη και πιο ποιοτική.

Εννοείται πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά και παίκτες οι οποίοι ακόμη δεν βρίσκονται στο 100% των δυνατοτήτων τους. Το είπε άλλωστε και ο Τιμούρ Κετσπάγια, ότι η ομάδα στον πρώτο αγώνα για την Ευρώπη δεν θα είναι απολύτως έτοιμη, αλλά θα είναι σε ένα τουλάχιστον καλό επίπεδο.

Αυτός που εντυπωσίασε τον κόσμο ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στο φιλικό με την Δόξα και την ΠΑΕΕΚ είχε κάποιες στιγμές μαγείας, δείχνοντας ένα πρώτο δείγμα από την ποιότητα που τον διακατέχει. Τον είδαμε κυρίως να αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και όχι στα άκρα, είχε μία ελευθερία κινήσεων και αν συνεχίσει έτσι και είναι καλά στην υγεία του, τότε θα είναι χωρίς υπερβολή ο αντικαταστάτης του Ράγιος που έψαχνε η ομάδα.

Επίσης ο Χούσμπαουερ ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Ο Τσέχος μέσος εμφανίζεται ανανεωμένος με ηγετική παρουσία στην μεσαία γραμμή και μετά από ένα χρόνο παρουσίας και προσαρμογής στην Ανόρθωση, φέτος θέλει και ο ίδιος να δικαιώσει τις προσδοκίες και να δείξει τον καλό εαυτό που είχε στην Σλάβια Πράγας. Το πρώτο δείγμα είναι θετικό, σημασία έχει και η συνέχεια.

Ακόμα κάτι, είναι και η παρουσία πολλών Κυπρίων και μάλιστα νεαρών στην ομάδα, οι οποίοι παίρνουν αγωνιστικά λεπτά και η μπάλα είναι στα πόδια τους για το αν θα καθιερωθούν. Επιπλέον, στην άμυνα οι Ρισβάνης και Κορρέα μαζί ΜΕ τα νέα αποκτήματα Αντωνιάδη και Αραγιούρι, όχι μόνο ανέβασαν και άλλο την ποιότητα αλλά και τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Γενικά η Ανόρθωση με τις κινήσεις που έγιναν σε κάθε θέση, με βάση και τα θέλω του προπονητή, δείχνει ότι έχει κλείσει όλα τα κενά και της περσινής χρονιάς, αλλά και των παικτών που αποχώρησαν. Είναι ένα γεμάτο ρόστερ με ποιότητα, θα υπάρχει ανταγωνισμός για μία θέση στην εντεκάδα και πιθανόν να είναι και η καλύτερη Ανόρθωση από την ημέρα που επέστρεψε ο Τιμούρ στην ομάδα.

Ανδρέας Σταύρου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση