ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:14
 

Ανόρθωση: Την Πέμπτη ίσως να είναι αργά

Απορίας άξιο είναι το τι μπορεί να προσφέρει η γενική συνέλευση της 18ης Απριλίου

Newsroom 24sports

Στον πάγο έχουν μπει οι διαδικασίες και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ σωματείου και Χρίστου Πουλλαϊδη μετά τα όσα καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενο τριημέρου, με αφετηρία την απόσυρση του περιβόητου μνημονίου και την παραίτηση των εκπροσώπων του τελευταίου στο συμβούλιο. Ο ορισμός γενικής συνέλευσης την ερχόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου, είναι μια ενέργεια η οποία δεν εντάσσεται στα πλαίσια της λογικής μιας και ουσιαστικά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση αφού το MoU παύει να είναι μια επιλογή.

Το MoU παύει να είναι μια επιλογή

Η αναίτια καθυστέρηση 45 περίπου ημερών στην αποδοχή των όρων τους οποίους έθεσε ο Χρίστος Πουλλαϊδης προκειμένου να πάρει πίσω το 21% των μετοχών, τις οποίες δώρησε στο σωματείο προκειμένου να γίνει μεγαλομέτοχο, δεν μπορεί να ερμηνευτεί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που φαντάζει μονόδρομος.

Η ανεπάρκεια του Λούη Λοϊζου και του υπόλοιπου συμβουλίου του σωματείου για άσκηση εποπτικού ελέγχου στον Ανδρέα Παντελή συνεπάγεται με ένα έλλειμα το οποίο υπερβαίνει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, αρκετά εκ των οποίων είναι άμεσα καταβλητέα σε υποθέσεις όπως αυτές των Όρενμπουργκ, Ρόνι Λέβι και Ρικάρντο Λαβόρδε.

Και ενώ οι περιπτώσεις αυτές μπορούν κάλλιστα να διεκδικήσουν περισσότερα ποσά, η διοίκηση του σωματείου φαίνεται να κωφεύει μπροστά στον οικονομικό σκόπελο ο οποίος όλο και διογκώνεται, με κυριότερο σημείο τριβής την απαίτηση από πλευράς Χρίστου Πουλλαϊδη, για μείωση της ετήσιας συνεισφοράς της εταιρίας.

Όλα τα πιο πάνω καταγράφονται με τον Τιμούρ Κετσπάγια να επιστρέφει λίαν συντόμως στην Κύπρο και να συνεχίζει απρόσκοπτα τον προγραμματισμό της νεάς σεζόν, ο οποίος προφανώς τίθεται σε κίνδυνο από τη στιγμή που η διαχείριση της εταιρίας είναι στον αέρα, όπως επίσης και η χρηματοδότηση των κινήσεων στη μεταγραφική σκακιέρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X