ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Της αμύνης τα... ζόρια

Τα απροόπτα με Ρισβάνη και Κορρέα κάνουν επιτακτική ανάγκη την προσθήκη στόπερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τη δεδομένη στιγμή, η κύρια προτεραιότητα της Ανόρθωσης στο μεταγραφικό κομμάτι είναι η εξεύρεση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού. Δύο απροόπτα γεγονότα αυτών των ημερών εντείνουν τις ενέργειες του Τιμούρ Κετσπάγια και των συνεργατών του, οι οποίοι «τρέχουν» για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οι ενοχλήσεις που συνεχίζει να νιώθει ο Σπύρος Ρισβάνης μετά τον τελικό του Κυπέλλου τον περασμένο Μάιο (δες ΕΔΩ), αλλά και η πιθανή απουσία του Παύλου Κορρέα με την Εθνική του Παναμά στα μέσα Ιουλίου (δες ΕΔΩ), καθιστούν αδήριτη και επιτακτική την ανάγκη για την προσθήκη (τουλάχιστον) ενός κεντρικού αμυντικού.

Το όνομά του Πάουλους Αραγιούρι βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο Φινλανδός είναι ο εκλεκτός του Γεωργιανού τεχνικού για την κάλυψη του κενού. Ο αποκλεισμός της Φινλανδίας από το εν εξελίξει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναμένεται να φέρει εξελίξεις τις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς στην Ανόρθωση περιμένουν την οριστική απάντησή του στην πρόταση που του κατατέθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για την απόκτηση του Αραγιούρι, με τον χρόνο,όμως, να πιέζει αρκετά. Το όνομα του Ελλαδίτη αμυντικού Δημήτρη Γούτα συνεχίζει να βρίσκεται στις σκέψεις του Κετσπάγια, όμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν οι λύσεις των Αντωνιάδη και Παναγιώτη Αρτυματά στο κέντρο της άμυνας, πέραν από τους Ρισβάνη και Κορρέα. Αν οι δύο τελευταίοι, λείψουν για καιρό, τότε δημιουργείται θέμα... σοβαρό, ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση