ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:26
 

Ανόρθωση: Το βασικό ερώτημα και ο μήνας Ιανουάριος

Ουσιαστικές συζητήσεις για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο δεν έχουν γίνει

Newsroom 24sports

Το ποδαρικό με το δεξί στο θεσμό του κυπέλλου, η έκταση του διπλού στο «Στέλιος Κυριακίδης» αλλά και οι ποδοσφαιριστές που βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, συντηρούν το κλίμα ηρεμίας και αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, η οποία έφτασε αισίως τις τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες επίσημές της υποχρεώσεις.

Ο Γιούργκελ Στρέπελ πραγματοποίησε ροτέισον με μέτρο δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμό, ενώ νέα πρόσωπα ήταν ο Νεόφυτους Κυριάκου ο οποίος πήρε φανέλα βασικού και ο Μιχάλης Ιωάννου ο οποίος επιστρατεύτηκε από τον πάγκο.

Ένα ερώτημα το οποίο αναζητεί ακόμη απάντηση μετά και το τέλος του πρώτου γύρου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, είναι οι δυνατότητες του κυανόλευκου ρόστερ αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν, για διάφορους λόγους, επαρκή χρόνο συμμετοχής ώστε να εξαχθούν και τα ανάλογα συμπεράσματα.

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε αντιμετώπισε μυικό τραυματισμό στο χρονικό διάστημα που έδειξε να σταθεροποιείται στο αρχικό σχήμα, ο Γκόικο Κάτσαρ συστήθηκε ως κεντρικός μέσος αλλά φαίνεται να εξυπηρετεί καλύτερα το πλάνο ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ο Γιώργος Οικονομίδης φαίνεται να μην έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Στρέπελ.

Ταυτόχρονα, ο Έρβιν Κοφί ανοίγει μια νέα σελίδα στη θητεία του ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, δείχνοντας αρκετά καλό βαθμό ανταπόκρισης στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Σεκού Σισέ πραγματοποιεί μιαν καθοδική πορεία, σκορπώντας προβληματισμό μιας και οι ενοχλήσεις έχουν γίνει εβδομαδαία «συνήθεια».

Όλα τα πιο πάνω στοιχεία δικαιολογούν το γεγονός ότι ουσιαστικές συζητήσεις για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο δεν έχουν ακόμα γίνει, καθώς η πραγματική ισχύ και το βάθος του ρόστερ, δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Λευκωσία για πενταμερή: Η Τουρκία δεν φαίνεται πρόθυμη να συμμετέχει πριν της «εκλογές»

«"Η Τουρκία δεν φαίνεται διατεθειμένη να συμμετάσχει σε μια πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό" - Κάποιος ...»
ΑΚΑ  |  10:09

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X