ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Το ίδιο έργο σε... επανάληψη!

Τα αμυντικά λάθη και οι... παιδικές αδράνειες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το αποτέλεσμα κόντρα στην Φλόρα Ταλίν δεν ικανοποίησε κανένα στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με 2-0, είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη σε πολλούς τομείς, όμως δεν τα κατάφερε.

Το γιατί δεν τα κατάφερε, μένει να το ψάξουν οι αρμόδιοι. Τα εύκολα ατομικά λάθη και οι αμυντικές αδράνειες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, ο Σάπινεν τα εκμεταλλεύτηκε στον απόλυτο βαθμό και οι Εσθονοί πήραν ανέλπιστο βαθμό στο ΓΣΠ. Βαθμό που τον... δώρισε η ομάδα της Αμμοχώστου στο τέλος.

Είναι σαν να βλέπουμε το ίδιο έργο σε επανάληψη, από την αρχή της σεζόν. Σαν να και κάποιος πατάει το κουμπί του replay και γίνονται ξανά τα ίδια. Και τα ίδια. Κάποιοι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και κάποιοι άλλοι να... ξυπνήσουν.

Άλλο ένα παιχνίδι, που παραβιάζεται η εστία της ομάδας. Συνήθεια... αγαπημένη. Από τον Αύγουστο, μέχρι και σήμερα το κακό έχει... παραγίνει. Το μηδέν παθητικό καθίσταται πλέον ως μια... άγνωστη έννοια και ευθύνη γι'αυτό έχουν όλοι.

Και να φανταστεί κανείς πως το ξεκίνημα κόντρα στην αξιόμαχη Φλόρα ήταν το ιδανικό απόψε στο ΓΣΠ. Δύο γκολ από Πόποβιτς και Ντέλετιτς στο πρώτο μισάωρο έδειχναν πως η νίκη θα ερχόταν εύκολα ή δύσκολα. Η παραγωγή ευκαιριών ήταν και πάλι σε υψηλό επίπεδο και αν ο Νίκα Κατσιαράβα ενεργούσε καλύτερα στη φάση του 57', ίσως τα πράγματα να έπαιρναν τον δρόμο τους.

Στα θετικά, κατατάσσουμε την εκ νέου πολύ θετική εμφάνιση του Ουάρντα, αλλά και τα μηνύματα που έστειλαν Αντωνιάδης και Ιωάννου με την συνολική παρουσία τους.

Αν δεν διορθωθούν τα αμυντικά λάθη, όμως, δεν θα μπορέσουν να επανέλθουν τα χαμόγελα σύντομα. Όλοι έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους να αντιστρέψουν την κατάσταση για τα καλά...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση