ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Το καλοκαίρι των Γεωργιανών

Κετσπάγια, Οκριασβίλι και Κβιλιτάια, τρία σημαντικά κεφάλαια για την «Κυρία»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο πρωταρχικός στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να μην έχει επιτευχθεί για την Ανόρθωση, ωστόσο η «Κυρία» έχει την ευκαιρία να κλείσει την χρονιά πετυχημένα με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ήταν μία χρονιά που πέρασε από «χίλια μύρια κύματα», αλλά η ομάδα κατάφερε να αντέξει και να έχει την ευκαιρία να κατακτήσει κάποιο τίτλο μετά από 13 χρόνια.

Σίγουρα, η κατάκτηση του κυπέλλου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα, αλλά στην Ανόρθωση έχουν στο μυαλό τους ορισμένα πράγματα για τη νέα χρονιά.

Θα μπορούσαμε να λέγαμε ότι θα είναι το καλοκαίρι των Γεωργιανών. Πρώτα για το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, έτσι ώστε να συνεχιστεί η δουλειά των τελευταίων δύο χρόνων.

Και ακολούθως είναι τα συμβόλαια δύο σημαντικών παικτών. Του Οκριασβίλι και του Κβιλιτάια. Δύο πολύ διαφορετικές περιπτώσεις. Ο πρώτος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μόνος του το μέλλον του, αλλά έχει σαν στόχο να βρει συμβόλαιο σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας και με καλύτερους οικονομικούς όρους. Οπόταν, δεν εξαρτάται μόνο από την Ανόρθωση, αλλά από την προσπάθεια που θα κάνει για να βρει ομάδα.

Από την άλλη, ο Κβιλιτάια έχει συμβόλαιο με την Γάνδη μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ως γνωστό αγωνίζεται δανεικός στην Κύπρο. Η Βελγική ομάδα είχε πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ το 2018 για να τον αγοράσει και θα θέλει να βγάλει κάποια λεφτά, έτσι ώστε να μην είναι εντελώς χαμένη.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Γάνδη προσπαθεί να τον πουλήσει περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά για την ώρα δεν έχει βρει αγοραστή. Συνεπώς, η περίπτωση του Κβιλιτάια θα έχει πολλά επεισόδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση