ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Το μπαλάκι στους επιφανείς...

Μετά και την οριστική απόφαση Πουλλαΐδη για αποχώρηση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντική εξέλιξη προέκυψε στην Ανόρθωση, καθώς όπως σας αποκάλυψε το 24sports o Χρήστος Πουλλαΐδης ενημέρωσε την ομάδα επιφανών για την απόφαση του να αποχωρήση από την ποδοσφαιρική εταιρεία, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του στο σωματείο και προχωρόντας στην άμεση διαγραφή τον όποιων οφειλών της "Κυρίας" προς το πρόσωπο του. 

Μετά και την εν λόγω εξέλιξη το μπαλάκι πλέον πάει στην ομάδα επιφανών που συντάχθηκε εδώ και καιρό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει, ίσως και εντός της ημέρας, για την απόφαση που θα πάρουν και αν θα βγουν μπροστά να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν πρόθεση να αναλάβουν ακόμη και χωρίς τη βοήθεια του Χρήστου Πουλλαΐδη και γίνονται διεργασίες για να δουν τα λέφτα που μπορούν να μαζέψουν με σκοπό να μην έχει πρόβλημα η Ανόρθωση στην επόμενη μέρα. 

Σε περίπτωση που η ομάδα επιφανών δεν βγει μπροστά, τότε η ποδοσφαιρική Ανόρθωση θα βρεθεί ξανά σε ένα μεγάλο διοικητικό αδιέξοδο, καθώς ο Χρήστος Χατζηστεφάνου είχε τονίσει και ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος θα αναλάμβανε την προεδρία του σωματείου υπό τον όρο της ύπαρξης δύο ξεχωριστών διοικητικών συμβουλίων και ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα είχε το δικό του ξεχωριστό συμβούλιο, αυτό της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Με λίγα λόγια η διοίκηση Χατζηστεφάνου εξ' αρχής είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να έχει υπό την αρμοδιότητα της το ποδοσφαιρικό τμήμα.  Ταυτόχρονα όμως από την στιγμή που οι μετοχές μεταβιβαστούν στο σωματείο η διοίκηση Χατζηστεφάνου θα πρέπει να ορίσει συμβούλιο της ποδοσφαιρικής εταιρείας άμεσα. 

Επί της ουσίας τα επόμενα 24ωρα είναι αρκετά σημαντικά για να διαφανεί αν τελικά η ομάδα επιφανών βγει μπροστά και αναλάβει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση