ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Το συστατικό της επιτυχίας…

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Newsroom 24sports

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Ανόρθωσης στο φετινό πρωτάθλημα, έχει φέρει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας. Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς η αλήθεια είναι πως η «Κυρία» είναι η ομάδα με τις πιο πειστικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός είχε τον χρόνο να δουλέψει το πλάνο του απ’ την περασμένη άνοιξη και να ψάξει με ησυχία και ηρεμία τους ποδοσφαιριστές που θα ενίσχυε την ομάδα. Και αυτό ακριβώς έπραξε. Έβαλε το πλάνο του κάτω και ξεκίνησε να κτίζει σε αυτό.

Και τι έλεγε το πλάνο; Αρχικά έπρεπε να θωρακίσει την αμυντική του γραμμή, και η καλή αμυντική λειτουργία είναι χαρακτηριστικό των ομάδων του Τιμούρ. Στην αμυντική λειτουργία όμως της ομάδας περιλαμβάνονται και δυο μηχανάκια στο κέντρο που θα κάνουν όλη την «βρώμικη» δουλειά. Γι’ αυτό και επέλεξε τους Αρτυματά και Μαργκάσα. Δυο παίκτες που μεταξύ τους έδεσαν και οι οποίοι βγάζουν πάθος στο γήπεδο (ιδίως ο Μαργκάσα) σε βαθμό που παρασύρουν τους συμπαίκτες τους. Από εκεί και πέρα οι δυο στο κέντρο κάνουν την βρόμικη δουλειά και δίνουν την ευκαιρία στον Ράγιος να παίζει σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Κάτι που στην ουσία «αναγέννησε» τον Ισπανό. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως στην Ανόρθωση ήρθαν ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνίζονται, είναι πειθαρχημένοι και είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα. 

Γενικότερα οι ρόλοι στην Ανόρθωση είναι ξεκάθαροι και αυτό βοηθά τους ποδοσφαιριστές. Ξέρουν ακριβώς τι ζητά ο προπονητής τους και το πράττουν. Δεν κάνουν υπερβολές και ακολουθούν τις εντολές του Γεωργιανού. Και αυτό ακριβώς είναι το συστατικό της επιτυχίας. Ένας προπονητής με ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του, και ποδοσφαιριστές που μπορούν να το εξυπηρετήσουν. Αν προσθέσουμε την διοικητική ηρεμία, και τον κόσμο, η Ανόρθωση είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X