ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Των... επενδυτών το ανάγνωσμα

Αυτή η εβδομάδα φέρνει νεότερα για την όλη προσπάθεια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Ναι γίνονται επαφές με κάποιους στη Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό. Είχαμε πέρσι και το Championshares. Θέλουμε να κάνουμε την Ανόρθωση μια ελκυστική επένδυση. Μιλώ με τον κύριο Πουλλαίδη και τον ενημερώνω. Θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι η Ανόρθωση είναι αποκλειστική ευθύνη μιας οικογένειας. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε.Θέλω να σκέφτομαι πως όταν θα έρθει η ώρα να αποχωρήσω από τα διοικητικά, η Ανόρθωση να είναι διασφαλισμένη για τα επόμενα 15-20 χρόνια.

Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε να συνεργαστούμε με όλες τις δυνάμεις που μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας. Προσκαλούμε όλους να έρθουν να μας βοηθήσουν»

Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της εταιρείας Ευγένιου Χαμπουλλά (δες ΕΔΩ) για το ενδεχόμενο ανάμιξης επενδυτών από Κύπρο ή εξωτερικό στα διοικητικά δρώμενα της Ανόρθωσης από τη νέα σεζόν.

Από τη μέρα ανάληψης των ηνίων της εταιρείας από την οικογένεια Πουλλαΐδη πριν από επτά χρόνια περίπου, το συγκεκριμένο θέμα ήταν πάντοτε ψηλά στην ατζέντα των διοικούντων. Από τα λεγόμενα του Χαμπουλλά, συμπεραίνουμε πως η ομάδα της Αμμοχώστου είναι σε καλό δρόμο να βρει «δυνατούς» συμπαίκτες στο οικονομικό κομμάτι για τα επόμενα χρόνια.

Την ερχόμενη Τετάρτη, ο πρόεδρος της ομάδας θα έχει συνάντηση με υποψήφιους επενδυτές, με στόχο μια πολυσχιδής συνεργασία για το επόμενο χρονικό διάστημα, αν συμφωνηθούν τα πάντα. Δεν έχει γίνει γνωστή, επί του παρόντος, η προέλευσή τους, αλλά αυτό μάλλον δεν έχει καμιά σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι η πρόθεση της Ανόρθωσης για μια σοβαρή ενίσχυση και σε αυτό το κομμάτι, ούτως ώστε να γίνουν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα στο εγγύς μέλλον. Ανεξάρτητα από το ποιος θα βρίσκεται στην ηγεσία της εταιρείας...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση