ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τον πλήγωσε... μα γουστάρει

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βλέπει στο πρόσωπο του Έσελινγκ μια πιθανή λύση στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η ΠΑΕΕΚ η οποία επικράτησε της Ανόρθωσης στο «Παπαδόπουλος» αυξάνοντας τα «σύννεφα» πάνω απ’ την «κυρία». Χρυσό τέρμα για την ομάδα της Κερύνειας πέτυχε ο Έσελινγκ, ο οποίος βρέθηκε πολλάκις σε μεταγραφικά σενάρια.

Και μπορεί όντως να ενέπλεξαν τον Ολλανδό σε σωρεία σεναρίων, είμαστε όμως σε θέση να τον αναμείξουμε σ' ένα ακόμη καθότι οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι η Ανόρθωση έχει βάλει στο στόχαστρο της τον παίκτη και έχει ήδη ξεκίνησει τις συζητήσεις γύρω από την πιθανή απόκτηση του.

Η άποψη του Τιμούρ Κετσπάγια για τον κεντρικό αμυντικό της ΠΑΕΕΚ είναι εξαιρετική, ενώ θεωρεί πως ο Ολλανδός μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα με προοπτικές να εξελιχθεί σε μια ηγετική μορφή. Βλέπει ουσιαστικά στο πρόσωπο του ένα ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στο να κλείσουν οι «τρύπες» στα μετόπισθεν που τόσο ταλαιπωρούν την ομάδα στη φετινή χρονιά.

Στο οικονομικό κομμάτι οι περίπου 30 χιλιάδες που λαμβάνει ο Έσελινγκ το χρόνο, δεν μπορούν να αποτελούν τροχοπέδη στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Απ’ την άλλη είναι επίσης αντιληπτό πως η ΠΑΕΕΚ θα θέλει ένα ποσό για να «ανάψει το πράσινο φως» πόσο μάλλον δε σε μια στιγμή που ο 22χρονος στόπερ αποτελεί στόχο πολλών άλλων ομάδων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση