ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τρία μύρια... φτερά

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τα σημαντικά έσοδα του Κόνφερενς Λιγκ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο επίλογος της χρονιάς για την Ανόρθωση γράφτηκε με τον χειρότερο τρόπο μετά τη χθεσινή ήττα από τον Άρη η οποία άφησε ουσιαστικά την ομάδα της Αμμοχώστου εκτός Ευρώπης.

Η έλλειψη σταθερότητας που έδειξε η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στον φετινό μαραθώνιο την ανάγκασαν να παλεύει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στον χθεσινό «τελικό» παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δέχτηκε μια ταπεινωτική ήττα από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 3-0 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Βαρωσιώτικη ομάδα έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ που δίνει η είσοδος στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Μάλιστα σε μερικές κληρώσεις, θα ήταν στους ισχυρούς και το μονοπάτι προς τους ομίλους δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Το μέγεθος της αποτυχίας γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι η «Κυρία» κατάφερε να μείνει εκτός ευρωπαϊκών προκριματικών σε ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες και πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν ούτω ώστε να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες τους στόχους που θα θέσει. Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί, ανανεώσεις, αποχωρήσεις και προσθήκες αποτελούν πλέον το επίκεντρο της προσοχής της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας.

Οι διεργασίες εντείνονται με τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς να αναμένονται καταιγιστικές τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση