ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τριανδρία στο πλευρό του Σάντη

Τρεις άνθρωποι του ποδοσφαίρου που ξέρουν από πρώτο χέρι τι εστί «κυρία» αναλαμβάνουν συμβουλευτικό ρόλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά και την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης ανάμεσα σε Ανδρέα Σάντη και Χρήστο Πουλλαΐδη, ο πρόεδρος της εταιρείας έβαλε μπρος τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Σε περίοπτη θέση βρίσκεται το κεφάλαιο προπονητής, με τον Βίκτρο Σάντσεθ να είναι το απόλυτο φαβορί (δες εδώ), ενώ σειρά έχουν οι αποδεσμεύσεις και οι μεταγραφές.

Την ίδια ώρα ωστόσο ο Ανδρέας Σάντης γνωρίζοντας πως το έργο του δεν είναι απλό, αποφάσισε όπως στελεχώσει την ομάδα με ανθρώπους που ξέρουν από πρώτο χέρι τι εστί Κυπριακό ποδόσφαιρο κι έχουν συνδέσει τα ονόματα τους με την ιστορία της «κυρίας».

Επί αυτού Πανίκος Πούνας, Νίκος Νικολάου και Χρήστος Κασιάνος αναμένεται να αναλάβουν συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα. Ουσιαστικά οι τρεις τους θα καταθέτουν τις απόψεις τους σε σχέση με όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα προς τον Ανδρέα Σάντη, ενώ συνάμα θα αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ομάδα, τεχνικό διευθυντή και διοίκησης.

Ως εκ τούτου οι τρεις ναι μεν θα λειτουργούν μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο θα έχουν ένα πέρα για πέρα σημαντικό ρόλο, καθώς η σωστή αξιολόγηση μιας κατάστασης και οι συμβουλές προς τον Ανδρέα Σάντη θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ