ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Χαραμάδα αισιοδοξίας με σφραγίδα Μουνιόθ

Με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο η «Κυρία» φαίνεται να αλλάζει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αισθητά βελτιωμένη ήταν η εικόνα της Ανόρθωσης στο νικηφόρο πέρασμα από το Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ. Η δουλειά που βάζει ο Σίσκο Μουνιόθ και οι συνεργάτες του στις προπονήσεις της «Κυρίας» άρχισε ήδη να φαίνεται και το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να υπάρξει συνέχεια.

Οι καινοτομίες και το ποδοσφαιρικό «DNA» που εφαρμόζει ο Ισπανός τεχνικός από την μέρα που πάτησε το πόδι του στο «Αντώνης Καράς», είναι προϊόν της ποδοσφαιρικής σχολής της πατρίδας του που θέλει σιγά σιγά να αφομοιώσουν οι παίκτες του.

Όπως είδαμε και στον περασμένο αγώνα με την ΑΕΛ, η ομάδα του Μουνιόθ υιοθετεί όλο και περισσότερο, παιχνίδι με παιχνίδι, το ποδόσφαιρο κατοχής, ενώ είναι εξίσου απειλητική στο «transition» με τα γρήγορα πόδια που διαθέτει στην γραμμή κρούσης.

Απόρροια των πιο πάνω στοιχείων είναι και το τέρμα (δες ΕΔΩ) με το όποιο η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ στο Τσίρειο με το οποίο στο τέλος της ημέρας έβαλε στις αποσκευές της ένα σπουδαίο τρίποντο, το οποίο μάλιστα ήταν και το πρώτο σε ντέρμπι στην φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση η «Κυρία δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι στη Λεμεσό και υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, σύμφωνα με τις δυνατότητες και την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της.

Το σημαντικό όμως είναι ότι με τον Σίσκο Μουνιόθ στον πάγκο, οι «κυανόλευκοι» φαίνεται να βρίσκουν την χαμένη ποδοσφαιρική ταυτότητα που τους έλειπε και όπως τέλειωσαν τον περασμένο αγώνα, έτσι θα πρέπει να συνεχίσουν στη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση