ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ξεκαθάρισμα με Βέσκο

Ο προγραμματισμός αρχίζει με απόφαση για το μέλλον του Μιχαήλοβιτς...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απ’ τη στιγμή που η συνάντηση ανάμεσα σε Χρήστο Πουλλαΐδη και Ανδρέα Σάντη έβγαλε «λευκό καπνό» στην Ανόρθωση ξεκινά κι επίσημα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Επί της ουσίας οι δυο άνδρες συμφώνησαν πως το κτίσιμο για τη νέα σεζόν ξεκινά με αποφάσεις και χειρισμούς απ’ τον Ανδρέα Σάντη.

Ξεκινώντας όμως τον προγραμματισμό το πρώτο και σημαντικό κεφάλαιο το οποίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα είναι αυτό του προπονητή. Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πιθανότητες να συνεχίσει τη νέα χρονιά στο πόστο του δεν είναι με το μέρος του.

Ο 55χρονος τεχνικός μέχρι στιγμής κάθισε σε 14 παιχνίδια στον πάγκο της Ανόρθωσης, παίρνοντας έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέχθηκε μόλις τρεις ήττες, ενώ υπό τις οδηγίες του η ομάδα κατάφερε να σημειώσει 15 γκολ και να δεχθεί 13.

Τα πιο πάνω στατιστικά δεν είναι άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς την εικόνα και τα αποτελέσματα της Ανόρθωσης πριν το Βέσκο. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως ο στόχος της κατάκτησης του κυπέλλου δεν επιτεύχθηκε, κάτι που ναι μεν δεν μπορεί να χρεωθεί εξ ολοκλήρου στον Σερβοκύπριο τεχνικό, αλλά συνάμα δεν παύει να φέρει ευθύνη για τον αποκλεισμό απ’ τον Ολυμπιακό.

Η τελική απόφαση πάντως για το μέλλον του Βέσκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο της «Κυρίας» ανήκει στον Ανδρέα Σάντη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα που έχουν ενοποιών τους προκειμένου να πάρουν μια πέρα για πέρα σημαντική απόφαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση