ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ξεκινά και επίσημα ο προγραμματισμός

Τα επόμενα βήματα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Άσπρος» καπνός βγήκε από τη συνάντηση (δες ΕΔΩ) ανάμεσα σε Χρήστο Πουλλαΐδη, Ανδρέα Σάντη και Ευγένιο Χαμπουλλά. Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν ότι συνεχίζουν με την υφιστάμενη συμφωνία διαχείρισης και για την ώρα η υπογραφή νέας συμφωνίας δεν είναι προτεραιότητα. Όμως πρώτο μέλημα είναι να διευθετηθούν οι οφειλές της ομάδας και να καλυφτεί άμεσα το χρέος που υπάρχει για να «κλείσει» ομαλά η φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα στις 8 Ιουνίου υπάρχει έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας, όπου ο Ανδρέας Σάντης θα πάρει εντολή ανανέωσης της θητείας του, ώστε να ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Επί της ουσίας μετά από την συνάντηση των Πουλλαΐδη, Χαμπουλλά και Σάντη φάνηκε ότι η υπογραφή νέας συμφωνίας διαχείρισης δεν απαιτείται άμεσα και δεν μπαίνει εμπόδιο στην έναρξη του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν.

Ο Ανδρέας Σάντης πλέον μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα (πέραν των οφειλών, που καλείται να βρει τα λεφτά να καλύψει το χρέος) να ξεκινήσει τον προγραμματισμό και να εκκινήσει το πλάνο του ώστε να επαναφέρει την Ανόρθωση σε μεγάλες στιγμές.

Τόσο το σωματείο, τόσο και ο μεγαλομέτοχος στηρίζουν την προσπάθεια του Ανδρέα Σάντη, καθώς με το πέρας της συνάντησης τους έστειλαν το κοινό μήνυμα ότι η Ανόρθωση είναι μία και είναι ενιαία.

Από εκεί και πέρα πλέον η προσοχή στρέφεται στον προγραμματισμό. Το πρώτο θέμα που πρέπει άμεσα να διευθετηθεί είναι αυτό του προπονητή και ο Σάντης να κατασταλάξει στον εκλεκτό που θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής συνέχειας.

Ακολούθως, η αξιολόγηση του υφιστάμενου ρόστερ ήδη έχει γίνει και πρέπει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζοντα, ώστε να βρεθεί μία λύση για να αποχωρήσουν.

Ταυτόχρονο πρέπει να γίνουν και οι επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους που έχει εντοπίσει ο Αντόνιο Πριέτο, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία με νέους παίκτες και σιγά-σιγά να ξεκινήσει να χτίζεται η νέα Ανόρθωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση