ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Ξεσκονίζει» τα συμβόλαια ο Λάρκου

Τα δέκα συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από την επίσημη Ανόρθωση αποφεύγουν να τοποθετηθούν για τον Νεόφυτο Λάρκου και αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει μπροστά της τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα τα οποία θα καθορίσουν εάν θα συμμετάσχει η «Κυρία» στο Κόνφερενς της νέας σεζόν.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας να προέχουν όμως παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη και οι διεργασίες για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν. Ο Νεόφυτος Λάρκου είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Κετσπάγια τις προηγούμενες μέρες, όπου συζήτησαν σε γενικές γραμμές για το κτίσιμο της νέας Ανόρθωσης. Οι δυο άντρες θα έχουν μια στενή συνεργασία και επικοινωνία, όσο αφορά τα θέματα του προγραμματισμού.

Σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στο τέλος της σεζόν. Τα δέκα συμβόλαια που ολοκληρώνονται είναι αυτά των Λάζαρου, Αραγιούρι, , Χούσμπαουερ, Καλτσά, Αρτυματά, Κορέια, Ντέλετις, Ουάρντα, Ρισβάνη και Τζουρ.

Λάρκου και Κετσπάγια θα αποφασίσουν σε ποιους ποδοσφαιριστές θα γίνε πρόταση για νέο συμβόλαιο και σε ποιους θα δείξουν την πόρτα της εξόδου, με το «ξεσκόνισμα» των συμβολαίων να έχει ξεκινήσει ήδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση