ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Υπάρχει και η ποδοσφαιρική ομάδα

Κάποτε πρέπει να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη 

Αρκετά θολό είναι το τοπίο στο διοικητικό κομμάτι της Ανόρθωσης, καθώς τη δεδομένη στιγμή ακόμη δεν έχει υπάρξει ουσιαστική κατάληξη επί του θέματος με την ομάδα επιφανών να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το τι θα πράξει.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης από την περασμένη Πέμπτη γνωστοποίησε την απόφαση του για μεταβίβαση των μετοχών στο σωματείο, διαγραφή του χρέους της εταιρείας προς σε αυτόν και την οριστική του αποχώρηση από την Ανόρθωση. Μετά από την επιστολή που έστειλε και γνωστοποίησε τα πιο πάνω, δεν υπήρξε οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη. 

Για την ώρα το τοπίο είναι θολό και η αβεβαιότητα  καλά κρατεί. Ταυτόχρονα η αβεβαιότητα αυτή επηρεάζει και την ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά δεν έχει καν ξεκινήσει και ήδη αρκετοί παίκτες αποχώρησαν, με το ρόστερ τη δεδομένη στιγμή να είναι υποστελεχομένο.

Με λίγα λόγια τα πάντα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν παραμείνει στάσιμα και αυτό μόνο θετικό δεν είναι. Πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα ποιοι θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και πως θα προχωρήσει η Ανόρθωση, γιατί κάποτε πρέπει να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά και μάλιστα σύντομα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση