ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Υπέγραψαν Σάντης-Πουλλαΐδης (Βίντεο)

Ανακοίνωση για υπογραφή μνημονίου συναντίληψης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση γνωστοποίησε πως έχει υπογραφεί δεσμευτικό μνημόνιο συναντίληψης ανάμεσα στον κ. Ανδρέα Σάντη και την Οικογένεια Πουλλαΐδη, που αφορά στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ.

Παράλληλα όπως σημειώνει στην ανακοίνωση της η Ανόρθωση, ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Ανδρέας Σάντης είναι σε διαδικασία εξεύρεσης ατόμων που θα συνεισφέρουν οικονομικά, γεγονός που θα τους καθιστά μετόχους της Εταιρείας. Οι επαφές αυτές είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Την ίδια ώρα Χρήστος Πουλλαΐδης και Ανδρέας Σάντης προχώρησαν σε δηλώσεις.

Δήλωση κ. Χρήστου Πουλλαΐδη

«Με την υπογραφή του μνημονίου συν αντίληψης, ολοκληρώθηκε μια μεγάλη πορεία εμπλοκής της οικ. Πουλλαιδη στην ομάδα αλλά και μια γόνιμη διαδικασία συνεργασίας με τον κ. Ανδρέα Σάντη που οδήγησε στη σημερινή μέρα. Είχαμε πολλά να δούμε και να συζητήσουμε με τον κ. Σάντη για να βρούμε τον τρόπο να δημιουργηθούν υγιείς προϋποθέσεις για να μπορέσει η Ανόρθωσις να κοιτάξει με αξιώσεις το μέλλον. Σας διαβεβαιώ ότι από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή είχαμε κοινή θέση να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε για αυτό το αποτέλεσμα χωρίς εγωισμούς, με γνώμονα το καλό της ομάδας. Θεωρώ ότι αυτή η συμφωνία μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να βαδίσει ο οργανισμός της Ανόρθωσης στο αύριο. Ο κ. Σάντης με θάρρος και αυταπάρνηση διεκδίκησε και αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο. Η αγάπη του για την ομάδα αποτέλεσε την πυξίδα για να βγει μπροστά με στόχο να πετύχει αυτό που όλοι ονειρευόμαστε για την Ανόρθωσις με πλάνο και αφοσίωση.

Προσωπικά παραδίδω την εταιρεία με ήσυχη τη συνείδηση. Αγαπώ την Ανόρθωση, την ιστορία της , τα ιδεώδη που τη γέννησαν, όλα αυτά που την κρατούν ζωντανή, την Αμμόχωστο. Προφανώς έκανα λάθη, έγιναν λάθη. Πίκρανα, πικράθηκα, στεναχώρησα, στεναχωρήθηκα. Αγόγγυστα για χρόνια υπηρέτησα εγώ και η οικογένεια μου αυτή την ομάδα. Δεν διστάσαμε να στηρίξουμε οικονομικά όσο μπορούσαμε. Μακάρι να πετυχαίναμε αυτά που ήθελε ο κόσμος της και εμείς μαζί.

Αγαπητέ Ανδρέα Σάντη, φίλε Ανδρέα, σε ευχαριστώ για τη συνεργασία. Σου εύχομαι να έχεις δύναμη και να μπορέσεις μαζί με τους συνεργάτες και γενικά τους ανθρώπους που θα σε περιβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια να έχεις πολλές επιτυχίες. Εγώ και η οικ. Πουλλαιδη θα παραμείνουμε δίπλα στην ομάδα».

Δήλωση κ. Ανδρέα Σάντη

«Με την υπογραφή του δεσμευτικού μνημονίου άνοιξε ο δρόμος για την επόμενη μέρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Οι προσπάθειες της συμπλήρωσης της ομάδας των ατόμων που αναλαμβάνουν την εταιρεία μπαίνει στο ουσιαστικό της στάδιο καθώς επίσης και η συμφωνία διαχείρισης μεταξύ Συλλόγου και εταιρείας.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι και κουρασμένος και πληγωμένος.

Είναι η ώρα των πράξεων.

Ως Ανόρθωση έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, για να δημιουργήσουμε την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε και αντιπροσωπεύει την ιστορία και περηφάνια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Καλούμαστε να το πράξουμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες τόσο όσο αφορά στα της Ανόρθωσης όσο και στον νέο ποδοσφαιρικού χάρτη όπως αυτός εξελίσσεται.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε, κανένας όμως από μονός του, μόνο όλοι μαζί!

Η οικογένεια Πουλλαίδη έχει έμπρακτα δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό τα τελευταία 10 χρόνια και έχει τραβήξει σχεδόν εξ ολοκλήρου το οικονομικό βάρος, κάτι για το οποίο πρέπει να της είμαστε ευγνώμων.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και να είναι δίπλα στην ομάδα.

Επαναλαμβάνω χρειάζεται η βοήθεια όλων ανεξαιρέτως και αν η Ανόρθωση υποστηρίζεται από δεκάδες χιλιάδες αλλά είναι ανίκανοι να αντικαταστήσουν τον ένα, τότε όλοι μας είμαστε κατώτεροι της κληρονομιάς του ιστορικότερου σωματείου της Κύπρου και κατώτεροι της αγαπημένης μας Αμμοχώστου!

Το οφείλουμε σε αυτούς που έφυγαν και δεν γύρισαν, στους γονείς μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση