ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Ανόρθωση: Υποδεχόμενη την Μεγάλη Πέμπτη μιαν εβδομάδα νωρίτερα

Απαντήσεις και λύσεις θα αναζητηθούν στην έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου

Newsroom 24sports

Η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου θα λάβει χώρα σήμερα στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» και για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, στο συγκεκριμένο χώρο αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έχει τέτοιες προϋποθέσεις που σε κάνει να αναμένεις τα πάντα αλλά και τίποτα, αν λάβει κανεις υπόψη ότι τουλάχιστον το περιβόητο μνημόνιο συναντίληψης δεν είναι προς συζήτηση μιας και έχει αποσυρθεί.

Αναμένεται βέβαια ότι η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από ζητήματα τα οποία απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα ο ελλειπής έως μηδαμινός έλεγχος στον Ανδρέα Παντελή ο οποίος «κατάφερε» να φορτώσει την εταιρία με έλλειμα που ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο εποπτικός ρόλος είτε δεν ασκήθηκε, είτε ασκήθηκε πλημμελώς και αναμφίβολα ο πρόεδρος του σωματείου, Λούης Λοϊζου και οι συνεργάτες του θα κληθούν να λογοδοτήσουν για το τεράστιο πισωγύρισμα στο οικονομικό σκέλος. Άλλωστε ο κόσμος της Ανόρθωσης «βράζει» για το γεγονός ότι οι φετινές επιδόσεις εντός και εκτός συνόρων όχι μόνο δεν ήταν συμβατές με τα χρήματα που δαπανήθηκαν, αλλά ουσιαστικά αυτά ξοδεύτηκαν αλόγιστα και με την... ευχή για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, η εξεύρεση άμεσα χρημάτων για ικανοποίηση των συμφωνιών με Ρικάρντο Λαβόρδε και Όρενμπουργκ είναι επίσης αντικείμενο προς συζήτηση και θεωρητικά ομιλούντες, το συμβούλιο του σωματείου καλείται να παρουσιάσει το πλάνο βήτα από τη στιγμή που με τη στάση του οδήγησε τον Χρίστο Πουλλαϊδη σε μεταβολή και αλλαγή στάσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Προδρόμου: Έτοιμοι για Τριμερή ακόμα και τον Οκτώβριο

«Ρωτείστε και τον Άντρο τoν φίλο του Ακιντζί αν συμφωνεί!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Σήμερα στην «Κ»: Πώς ΗΠΑ και Ρωσία έστρωσαν χαλί στην Τουρκία

«Τελικά τρεις ανάγωγοι, φιλοχρήματοι και ανιστόρητοι κυβερνούν τη Γή μας!»
ΑΚΑ  |  10:11

Προειδοποιεί για κυρώσεις ο Τραμπ, θα ανταποδώσουμε λέει ο Τσαβούσογλου

«Όταν αφήσεις την άρκαστη και απλώσει, δύσκολα την εξολοθρεύεις! Ακούς κύριε Τραμπ? »
ΑΚΑ  |  08:43

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X