ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ζητάει τροποποίηση των διασκέψεων Τύπου!

Η αποκάλυψη του Ευγένιου Χαμπουλλά στην εκπομπή της ομάδας, μετά και τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια πρόταση στην ΚΟΠ που θα συζητηθεί ετοιμάζεται να κάνει η Ανόρθωση, μετά από σχετική δήλωση του Ευγένιου Χαμπουλλά στην χθεσινοβραδινή οπαδική εκπομπή της ομάδας «ΑΝΟλα στη φόρα» (δες ΕΔΩ).

Όπως τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου, υπάρχει η πρόθεση από μέρους τους να ζητήσουν όπως η διενέργεια των διασκέψεων Τύπου μετά τη λήξη των παιχνιδιών της Α΄ Κατηγορίας να μην έχουν υποχρεωτική παρουσία προπονητή η ποδοσφαιριστών και από τις δύο ομάδες.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, αμέσως μετά το προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα όσα τόνισε (δες ΕΔΩ). Ο Χαμπουλλάς συμπλήρωσε πως θα πρέπει να το δουν με την ΚΟΠ το επόμενο χρονικό διάστημα, για να βρουν τη λύση στο όλο ζήτημα.

Αναλυτικά το απόσπασμα των δηλώσεων του:

«Είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε με την ΚΟΠ, αν θα πρέπει να είναι υποχρεωτική η παρουσία ενός προπονητή ή ενός ποδοσφαιριστή στη διάσκεψη, αμέσως μετά το παιχνίδι. Ακόμη κι εμείς που δεν ζούμε το παιχνίδι τόσο πολύ, όταν πρέπει να κάνουμε δηλώσεις κάνουμε λάθη και όταν ξαναβλέπουμε τον αγώνα το αναγνωρίζουμε και είναι αργά».

Πλέον, θα περιμένουμε να δούμε εάν αυτή η πρόταση της Ανόρθωσης θα βρει υποστηρικτές και από άλλες ομάδες στο άμεσο μέλλον. Ασφαλώς, και τον τελευταίο λόγο σε όλο αυτό θα έχει η ηγεσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η οποία και θα αποφασίσει οριστικά για το τι μέλλει γενέσθαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση