ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: «Κλείδωσε» τα 4/5 της άμυνας

Πως διαμορφώνεται η οπισθοφυλακή των «κυανόλευκων»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί στον Απόλλωνα, καθώς οι «κυανόλευκοι» ως γνωστό θα προχωρήσουν σε αρκετές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα αλλάξουν την μισή ομάδα.

Αυτή την στιγμή… κλειστές μπορούν να θεωρούνται μόνο οι περιπτώσεις των Μαυρία, Ζράντι και Κολ. Προς το παρών δεν έχει υπογράψει κανείς άλλος ποδοσφαιριστής.

Στην αυριανή παρουσία του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ίσως προκύψει κάτι νέο αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα, καθώς οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους αξιωματούχους του Απόλλωνα.

Με την προσθήκη του Μαυρία πάντως, η ομάδα της Λεμεσού έχει συμπληρώσει τα 4/5 του βασικού κορμού της άμυνας. Αν υπολογίσουμε ότι ο Ελλαδίτης έρχεται για βασικός το δεξί άκρο της άμυνας, στο αριστερό είναι σίγουρος ο Γκεριέρ.

Το θετικό για τον Απόλλωνα είναι ότι μετά από αρκετό καιρό ξεκινά το καλοκαίρι και δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο διεθνής άσος από την Αϊτή πρόλαβε να δείξει την αξία του.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιοβάνοβιτς θα διατηρήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα για ακόμη μια χρονιά δεσπόζει η φυσιογνωμία του Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Ερωτηματικό παραμένει ο παρτενέρ του, καθώς μετά από αρκετά χρόνια δεν θα έχει δίπλα του τον Γιούστε που συνεχίζει την καριέρα του στην Ομόνοια. Του Κίαν Χάνσεν δεν παίζει σαν επιλογή πλέον, αλλά το σημαντικό σε αυτή τη νέα προσπάθεια είναι ότι έχει μία βάση στην άμυνα.

Βέβαια, θα έρθουν δύο κεντρικοί αμυντικοί και ένας αριστερός μπακ για να υπάρχει ακόμα μία επιλογή πίσω από τον Γκεριέρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση