ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βασικά… «Μόνο Ανόρθωση»

Ο Χαμπουλλάς ήταν, είναι και θα είναι οπαδός

Newsroom 24sports

Είναι περίεργη πάστα ανθρώπων οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και σίγουρα στην προσπάθεια να τους ψυχολογήσεις μπορεί να πέσεις έξω. Ανάλογα με το πώς μεγάλωσαν, πως πέτυχαν όσα πέτυχαν στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και την κουλτούρα του κόσμου της ομάδας τους συμπεριφέρονται και ανάλογα.

Δε δίστασε να τα βάλει με την κυβέρνηση για διάφορα θέματα, του κόμματος με το οποίο εξελέγη βουλευτής επαναλαμβάνουμε, με πιο πρόσφατο το κεφάλαιο των προπονήσεων

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς δεν είναι και πολύ «δύσκολος» στο να καταλάβεις πως όποτε μιλά, το κάνει ως πρόεδρος της Ανόρθωσης και ενδιαφέρεται να πείσει το δικό του κόσμο. Σε αυτόν απευθύνεται, με τη γλώσσα που συνεννοούνται μεταξύ τους οι Ανορθωσιάτες. «Βαρωσιώτικα και μάγκικα», θα το έλεγαν σε μια μεταξύ τους συζήτηση φίλοι της ομάδας.

Το είχε ξεκαθαρίσει σε τοποθετήσεις του, πως επέστρεψε στα διοικητικά για να προστατεύσει το σύλλογο από όποιον πάει να θίξει τα συμφέροντά του. Ξέροντας πως το γεγονός πως εξελέγη βουλευτής με το νυν κυβερνών κόμμα θα τον συνόδευε, έσπευσε να βγάλει από τη συζήτηση τις όποιες πολιτικές φιλοδοξίες. «Δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω στην πολιτική», ήταν η ατάκα.

Χειρίστηκε και χειρίζεται και τα εσωτερικά ζητήματα, της διαχείρισης Ανδρέα Παντελή που είναι ευαίσθητο σημείο και για τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη, άφησε τα αγωνιστικά στον Τιμούρ και τους συνεργάτες του και ο ίδιος μιλά για όσα του αναλογούν. Αυτό το διάστημα πιο έντονα, αφού όταν δεν παίζεται μπάλα πρωταγωνιστές είναι οι παράγοντες.

Δε δίστασε να τα βάλει με την κυβέρνηση για διάφορα θέματα, του κόμματος με το οποίο εξελέγη βουλευτής επαναλαμβάνουμε, με πιο πρόσφατο το κεφάλαιο των προπονήσεων. Προσπαθεί να αναδείξει πως ΚΟΠ και ΚΟΑ οφείλουν ως οι αρχές του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού να πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις για να εξαντληθούν οι πιθανότητες για να παίξουμε. Θέλει να αναδείξει με επιστολές, εισηγήσεις, δηλώσεις, ποιος είναι ο τρόπος να αποδεικνύεις πως το «θέλω να κριθούν όλα στο γήπεδο» με πράξεις. Προφανώς, για τον ίδιο όποιος δεν κάνει τα ίδια, δεν θέλει να παίξει ή έστω δεν καίγεται να το κάνει όσο η Ανόρθωση. Ως παράγοντας με τρεις δεκαετίες παρουσίας, δεν έχει και τίποτα να μάθει πια για το τι και το πώς της μάππας στην Κύπρο.

Είναι αρεστός στον μη Ανορθωσιάτη μέσο φίλαθλο; Μπορείς να πεις πως όχι. Τον ενδιαφέρει; Επίσης όχι. Ούτε ο πρώτος παράγοντας είναι ούτε και ο τελευταίος που ρίχνει ατάκες που προκαλούν αντιδράσεις. Στον κ. Χαμπουλλά αρκεί να έχει το γενικό πρόσταγμα από τους Ανορθωσιάτες για να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της. Δηλαδή, να κάνει αυτό για το οποίο δέχθηκε να αναλάβει τη θέση του προέδρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X