ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έναν «Οκκά» ψάχνει ο Τιμούρ

Αλλαγή στη λογική του φορ

Newsroom 24sports

Από την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση γεγονός είναι πως οι συζητήσεις για το τι πάει σωστά ή λάθος ποδοσφαιρικά μειώθηκαν στο ελάχιστο, μιας και όλοι του έχουν εμπιστοσύνη να διαχειριστεί την ομάδα. Η μεγαλύτερη των εξαιρέσεων είναι η θέση του φορ, όπου οι περισσότεροι συμφωνούσαν πως χρειάζεται κάτι πιο ποιοτικό από Ντούρις, Κατσαράβα και Σαντίκ.

Ψάχνουν ένα φορ ευέλικτο, να μπορεί να κάνει πράγματα με τη μπάλα στα πόδια και να δημιουργεί καταστάσεις για τον εαυτό του

Πλέον, είναι πιθανό να μην υπάρχει κανείς από τους τρεις στο ρόστερ. Οι δυο ήδη αποχώρησαν άλλωστε. Όμως δεν είναι μόνο σε πρόσωπα η αλλαγή, είναι και σε στυλ φορ που επιθυμεί ο προπονητής να πάρει. Δεν το παραδέχθηκαν ποτέ δημόσια στην Ανόρθωση, όμως ήταν και λίγο εγκλωβισμένοι στα γερά συμβόλαια που είχαν οι υπάρχοντες. Πλέον έχει κενή θέση να πάρει αυτό που θέλει.

Όπως μαθαίνουμε, στο πλάνο υπάρχει ένας παίκτης στο στυλ του φορ που υπήρξε για την ομάδα ο Γιάννος Οκκάς παρά ο ίδιος ο Ντούρις. Δηλαδή ένα φορ ευέλικτο, να μπορεί να κάνει πράγματα με τη μπάλα στα πόδια και να δημιουργεί καταστάσεις για τον εαυτό του. Κάτι που ο Μίχαλ δεν κάνει τόσο καλά, ενώ ο Κατσαράβα περισσότερο δημιουργεί για τους άλλους παρά για τον εαυτό του. Δώσαμε το παράδειγμα του Οκκά που είχε όλα τα σχετικά προσόντα με ταχύτητα, ευελιξία, ντρίμπλα και ΟΚ όχι τις κεφαλιές του Φρούσου ή τα τελειώματα από τις γωνιές του Σόσιν αλλά πιο ενεργός στην ανάπτυξη.

Είναι μια θέση που ξέρει και η διοίκηση πως για να βρεις ποιότητα πρέπει να πληρώσεις και αν χρειαστεί να δώσουν κάτι παραπάνω θα το κάνουν. Όμως θα δούμε άλλα πράγματα στη θέση. Το ύψος για τα στημένα το έχουν σε αφθονία οι αμυντικοί. Το φορ θα είναι κάτι άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση