ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καρλίτος και για την «Κυρία»

Η περίπτωση του Ισπανού απασχολεί

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Γράφτηκε, τι γράφτηκε ο καθένας με τις πληροφορίες του, κυρίως ο παίκτης συνδέθηκε με το ρεπορτάζ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ. Ως γνωστό ο Καρλίτος, συνδέεται με συμβόλαιο έως το 2023 με τον Παναθηναϊκό ωστόσο η άφιξη του Σποράρ, όπως λεν στο πράσινο ρεπορτάζ, θέτει τον Ισπανό ως δεύτερη ή και τρίτη επιλογή στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς.

Δεν ήθελε και πολύ, με τον παίκτη να είναι στο ψάξιμο η περίπτωση του συνδέθηκε με τις μεγάλες ομάδες του νησιού, καθότι πρόκειται για μεταγραφή από το υψηλό ράφι εις την οποία στο οικονομικό κομμάτι χρειάζεται να κάνει κανείς θυσίες για να τον αποκτήσει.

Οι πληροφορίες μας πάντως, σχετίζουν τον 32χρονο επιθετικό με την Ανόρθωση, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Είναι έτσι και αλλιώς γνωστό, ότι στην «Κυρία» ψάχνονται για την απόκτηση επιθετικού, ο οποίος κατά κάποιο τρόπο θα διαφέρει από το κλασσικό στυλ του στράικερ που το διαθέτει έτσι και αλλιώς ο Ράντονιτς.

Ως προς το οικονομικό κομμάτι, οι της Ανόρθωσης είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό για να βρουν τον επιθετικό που γουστάρουν ωστόσο δεν έχουν καμία πρόθεση να ξηλωθούν κιόλας.

Η περίπτωση του Καρλίτος είναι μεν δύσκολη, κυρίως γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο και κατά κατά δεύτερο λόγο λόγω του υψηλού κασέ που διαθέτει. Οι πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν ότι απασχολεί την Κυρία, και αναλόγως, δεν αποκλείεται να προκύψουν περαιτέρω εξελίξεις επί του θέματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση