ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κετσπάγια: Κερδίσαμε διότι θα αναγκαζόμουν να επιστρέψω Λάρνακα με τα πόδια

Οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού της Ανόρθωσης μετά το κύπελλο... παραλιακά!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παραλιακά γιόρτασαν την ψεσινή κατάκτηση του κυπέλλου όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης σε ένα εορταστικό κλίμα, αφού μέχρι και ποδοσφαιριστές και παράγοντες πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν.

Μάλιστα, ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλάς έκανε μία προσπάθεια να ερμηνεύσει το «Αμμόχωστος – Χώμα που περπάτησα».

Όσον αφορά στον Τιμούρ Κετσπάγια, σε μία σύντομη δήλωσή του είπε: «Έζησα πολλά σε αυτή την ομάδα αλλά αυτό που έγινε πριν το παιχνίδι δεν το έχω ξαναζήσει. Στους παίκτες στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα είπα πως δεν χρειάζεται να σας πω τίποτε παραπάνω από όσα σας είπε ο κόσμος. Αυτό το κύπελλο το πήραμε όλοι μαζί!».

Αναλυτικά:

«Στο τέλος τα καταφέραμε και πήραμε το Κύπελλο. Δεν μπορέσαμε για τον πρώτο στόχο που ήταν το πρωτάθλημα. Πριν δύο χρόνια είχαμε βάλει στόχους και καταφέραμε να πάρουμε τον ένα. Η Ανόρθωση είναι μία ομάδα με ιστορία πίσω της. Χαίρομαι πολύ, διότι αυτά που ζήσαμε πριν το παιχνίδι, δεν τα έχω ξανά ζήσει παρά το ότι πετύχαμε πολλά πράγματα στο παρελθόν. Στους ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι, είπα ότι δεν μπορώ να πω περισσότερα, από αυτά που είδαμε πριν το παιχνίδι, από την ατμόσφαιρα του κόσμου. Δίκαια κερδίσαμε το Κύπελλο. Κερδίσαμε διότι θα αναγκαζόμουν να έρθω από την Λευκωσία στην Λάρνακα με τα πόδια (σ.σ. γέλια). Δώσαμε χαρά σε αυτούς που είναι δίπλα στην Ανόρθωση. Φαίνεται ότι περίμεναν εμένα να πάρουμε τον τίτλο (σ.σ. γέλια). Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη που ήταν δίπλα στην ομάδα. Έκανε ότι έπρεπε να κάνει. Ελπίζω αυτή να ήταν μόνο η αρχή. Μας περιμένουν ακόμα πολλά πράγματα μπροστά μας».

Το βίντεο δημοσιεύεται στην επίσημη σελίδα της Ανόρθωσης στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση