ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κρίσιμη Συνεδρία ΚΟΑ για Ουζόχο

Στις 16:00 ορίστηκε να γίνει και εκεί θα αποφασιστεί η ανάκληση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή ή όχι

Newsroom 24sports

Εξαιρετικά κρίσιμη και καθοριστική Συνεδρία του ΚΟΑ ορίστηκε να γίνει σήμερα (9/2) στις 16:00 στα γραφεία του Οργανισμού, όπως πληροφορείται έγκαιρα η ιστοσελίδα μας 24sports.com.cy.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ θα πάρουν τελεσίδικη απόφαση για ανάκληση ή μη του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.

Το πιθανότερο και επικρατέστερο σενάριο αυτή τη δεδομένη στιγμή με τα δεδομένα όπως είναι στο τραπέζι, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΚΟΑ θα ακυρώσει τελικά το δελτίο υγείας του παίκτη και ως εκ τούτου, αυτόματα αυτό θα σημαίνει ότι παράτυπα εκδόθηκε. Επομένως, θα θεωρείται πλέον ότι όντως ήταν αντικανονική η συμμετοχή του τερματοφύλακα Ουζόχο στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Έτσι, με ενδεχόμενη ανάκληση του δελτίου υγείας, η ένσταση που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα ο Απόλλωνας και που η δικαστική απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή θα ανακοινωθεί την Δευτέρα, πιθανότατα θα είναι υπέρ του.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή τη στιγμή στον ΚΟΑ, υπάρχουν δυο τάσεις ανάμεσα στα μέλη του. Αυτή που ζητά άμεσα την ανάκληση του δελτίου υγείας του Ουζόχο και μια δεύτερη που επιθυμεί να τηρήσουν στάση αναμονής και να περιμένουν την οριστική κατάληξη των αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση, μήπως και προκύψει κάτι διαφορετικό.

Νωρίτερα, μετά την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι 43χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τον τρόπο έκδοσης του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης και ότι οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας προκειμένου να εκδοθεί διάταγμα κράτησής του, ενώ προκύπτει ότι δεν θα υπάρξει με τα τωρινά δεδομένα κάποια άλλη σύλληψη προσώπου για το θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Σε 15 μέρες στην Ολομέλεια η λίστα Γιωρκάτζη

«Σαν σύγκρουση συμφερόντων μου φαίνεται. Καλείτε η Βουλή να ψηφίσει για θέμα που την αφορά και με μεγάλο ...»
ΜΑΡΙΟΣ  |  07:27

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση