ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μουνιόθ: Η ευκαιρία του Λάρκου να πετύχει

Ίσως και η τελευταία ευκαιρία του αθλητικού διευθυντή της Ανόρθωσης να πετύχει φέτος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Νέα σελίδα έχει γυρίσει η Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΑΕΚ, καθώς αποχώρησε ο Ντάρκο Μίλανιτς και τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Σίσκο Μουνιόθ, ένας προπονητής που βάσει το σύστημα που ακολουθεί η «Κυρία» έχει επιλεγεί από τον Νεόφυτο Λάρκου.

Ίσως αυτή η επιλογή να είναι και η τελευταία ευκαιρία του αθλητικού διευθυντή της Ανόρθωσης φέτος να πετύχει σε κάποια από τις αποφάσεις που έχει πάρει.

Πάντως μέχρι στιγμής αυτό που αποδείχτηκε σε πρώτη φάση στο κομμάτι του Μίλανιτς, ο Λάρκου έχει αποτύχει, όμως έγιναν γρήγορα οι κινήσεις αποδέσμευσης του πριν η ομάδα χάσει περισσότερο βαθμολογικό έδαφος.

Ο Νέοφυτος Λάρκου στη χθεσινή παρουσίαση του Ισπανού προπονητή δεν αρνήθηκε τις ευθύνες που έχει ο ίδιος για τη μέχρι πορεία της Ανόρθωσης, καθώς τόνισε ότι η ομάδα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στον κόσμο που αγκάλιασε από την αρχή αυτή την προσπάθεια. Όμως το λάθος του ήταν ότι δεν έδωσε μιάν ξεκάθαρη απάντηση για το αν πήγε στο ματς με την ΑΕΚ η Ανόρθωση με τελειωμένο προπονητή. 

Πλέον ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και η Ανόρθωση είναι έτοιμη να ξεκινήσει μία νέα σελίδα με τον Μουνιόθ να έχει το στυλό στο χέρι. Αυτή η νέα αρχή ξεκινά με μία μεγάλη δυσκολία που ακούει στο όνομα Απόλλωνας Λεμεσού.

Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο για τον Μουνιόθ να δίνει το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές. Όμως είναι ότι καλύτερο να το δίνει μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που σίγουρα ο κόσμος της Ανόρθωσης θα γεμίσει για άλλη μία φορά το γήπεδο, όπως έκανε με το ΑΠΟΕΛ, με τον Ακρίτα αλλά και γενικώς και στα εκτός έδρας που κάθε φορά γέμιζε την εξέδρα που είχε στη διάθεση του.

Θεόδωρος Τσιολάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση