ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οριακά… μπροστά ο Τιμούρ

Κετσπάγια και Κέρκεζ έχουν βρεθεί αντίπαλοι άλλες τέσσερις φορές

Ανόρθωση και ΑΕΛ θα διασταυρώσουν σήμερα (18:30, «Αντώνης Παπαδόπουλος») τα ξίφη τους, σε ένα παιχνίδι όπου κυριολεκτικά δεν υπάρχει το περιθώριο λάθους.

Από την μια οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν τον σημερινό τους αντίπαλο και να μείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού χρειάζεται τους τρεις βαθμούς ούτως ώστε να μην αυξηθεί η διαφορά της από την κορυφή.

Όλα τα πιο πάνω, σαφώς και τα γνωρίζουν πολύ καλά οι δύο τεχνικοί, οι οποίοι αναμένεται σήμερα να αναμετρηθούν μεταξύ τους για πέμπτη φορά.

Τιμούρ Κετσπάγια και Ντούσαν Κέρκεζ έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, πάντα ως προπονητές της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ αντίστοιχα.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός τους είναι από μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Όσον αφορά τα τέρματα, ο Τιμούρ προηγείται με ένα γκολ διαφορά, αλλά είναι γεγονός ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια δεν παραβιάζονται πολλές φορές οι δύο εστίες.

Επίσης, αξίζει αναφοράς το ότι τις δύο φορές που ο ένας επικράτησε του άλλου, το έκαναν ως γηπεδούχοι, την ίδια ώρα που η ομάδα τους ως φιλοξενούμενη δεν έχει καταφέρει ποτέ να σκοράρει απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο.

Αναλυτικά τα τέσσερα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις, όπου οι δύο τεχνικοί βρέθηκαν αντίπαλοι:

25/8/19 ΑΕΛ – Ανόρθωση 0-0
8/12/19 Ανόρθωση – ΑΕΛ 2-0
22/11/20 ΑΕΛ – Ανόρθωση 1-0
10/2/21 Ανόρθωση – ΑΕΛ 0-0

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση