ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σάντης: «Τα προβλήματα είναι πολλά, δεν αρκεί μόνο η διοίκηση»

Στο 24sports μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην κάμερα του 24sports και στον Θεόδωρο Τσιολάκη μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης με αφορμή την εκδήλωση της ομάδας με το Καραϊσκάκιο ίδρυμα. 

Τα κυριότερα σημεία: 

Για την εκδήλωση: «Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, φέρνει τον κόσμο κοντά στους παίκτες της ομάδας, είναι το πνεύμα της Ανόρθωσης αυτό. Η σημερινή εκδήλωση γίνεται μαζί με το Καραϊσκάκιο ίδρυμα και γίνεται για καλό σκοπό».

«Θέλουμε να αλλάξουμε την Ανόρθωση, να την ανεβάσουμε σε όλα τα επίπεδα, γίνεται προσπάθεια από όλους, χρειάζεται επιμονή και υπομονή».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουμε θέματα να λύσουμε. Είναι ακόμη νωρίς. Τα προβλήματα είναι πολλά και έχουμε πλήρη επίγνωση, ξέρουμε που θέλουμε να πάρουμε την Ανόρθωση».

Για τον κόσμο: «Τα προβλήματα είναι πολλά, δεν αρκεί μόνο η διοίκηση και δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια που γίνεται στα γήπεδα και την προσέλευση. Πρέπει όλοι να έρθουν κοντά, ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα να συνεισφέρουν αν θέλουν να βγαίνουν έξω να λένε στον κόσμο ότι είναι με την Ανόρθωση και να είναι περήφανοι να βλέπουν αυτά που βλέπουν».

Δείτε στο βίντεο τα όσα δήλωσε: 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση