ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Κύπρο ο Καμορανέζι για Ανόρθωση!

Ήρθε για να συζητήσει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει στην Ανόρθωση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports έφτασε στην Κύπρο ο Μάουρο Καμορανέζι για να συζητήσει με την ομάδα της Αμμοχώστου με σκοπό να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Η διοικούσα επιτροπή της Ανόρθωσης με το που ανέλαβε έθεσε ως προτεραιότητα να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή. Την εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετές επαφές με διάφορους υποψηφίους και σχημάτισε μία μικρή λίστα από ονόματα που ξεχώρισα. Ένα από αυτό είναι του Ιταλού Θρύλου, ο οποίος θεάθηκε στο αεροδρόμιο της Κύπρου νωρίτερα. 

Ο Καμορανέζι ήρθε στην Κύπρο για να συζητήσει με τους διοικούντες της Ανόρθωσης, να του παρουσιαστεί το πλάνο της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα να παρουσιάσει και ο ίδιος το δικό του πλάνο και τις ιδέες του για την ομάδα που θέλει να σχηματίσει. 

Πρόκειται για 47χρονο τεχνικό, ο οποίος δούλεψε ως πρώτος προπονητής σε Φλοριάνα, Μάριμπορ, Tabor Sezana, Cafetaleros, Tigre, Coras de Tepic και ως βοηθός προπονητής στην Μαρσέιλ. Ως ποδοσφαιριστής μεγαλούργησε στη Γιουβέντους, ενώ πανηγύρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 με την Εθνική Ιταλίας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν άλλα δύο ονόματα στη λίστα αρκετά γνώριμα, που δεν τα έχει δει το φως της δημοσιότητας, με κανέναν όμως από αυτούς να προηγείται στη κορυφή της εν λόγω λίστας. 

Η διοικούσα επιτροπή σήμερα και αύριο θα εξετάσει και τα τρία ονόματα και το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα προσπαθήσει να πάρει την απόφαση της για τον νέο προπονητή. 

Θεόδωρος Τσιολάκης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση