ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Την 1η Ιουλίου, ώρα 19:48, θα αρχίσει το Ομόνοια TV»

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της συνεργασίας Ομόνοιας - Cyta

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Kοινή Δημοσιογραφική Διάσκεψη παρέθεσαν Ομόνοια και Cyta, οι οποίες ανακοίνωσαν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας. Επίσης έγινε γνωστό πως το Ομόνοια TV θα αρχίσει την 1η Ιουλίου στις 19:48.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Γρηγόρη: «Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση της συνεργασίας Cyta και Ομόνοια TV. Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που θα συνεργαστούμε με ένα μεγάλο οργανισμό όπως η Cyta. Μαζί μπορούμε να εξελιχθούμε και να πρωτοπορήσουμε προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό και στον κόσμο της Ομόνοιας την ποιότητα που αναμένουν και προσδοκούν.

Κύριος άξονας της συνεργασία οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων μας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία η λειτουργία του Ομόνοια TV, του πρώτου επίσημου τηλεοπτικού καναλιού αθλητικού συλλόγου στην Κύπρο, θα προσφέρει την ευκαιρία στον τηλεθεατή να παρακολουθεί καθημερινά σε συνεχή ροή τη δράση της ποδοσφαιρικής ομάδας και των άλλων αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας. 1η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, ώρα 19:48, θα αρχίσει το Ομόνοια TV. H ομάδα μας γράφει ιστορία και πραγματοποιεί ένα όνειρο μετά από πέντε χρόνια επίμονης δουλειάς, και αδιάκοπης προσπάθειας. Ένα όνειρο από την μέρα που ανάλαβε η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου που τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Τα πρώτα βήματα για το Ομόνοια TV έγιναν το 2020 με τη δική μας εκπομπή, Total Green. Για δύο χρόνια φιλοξενούμασταν για τις παραγωγές μας, στη συνέχεια δημιουργήσαμε το δικό μας ιδιόκτητο Studio, στη συνέχεια προσθέσαμε ακόμα μία εκπομπή. Τέσσερα χρόνια μετά είμαστε εδώ και παρουσιάζουμε το δικό μας 24ωρο κανάλι. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου, τη Cyta και τον κόσμο μας που στηρίζει κάθε ενέργεια, γιατί μαζί κάναμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα».

Τι θα περιλαμβάνει το Ομόνοια TV; «Ο Ομονοιάτης θα έχει την ενημέρωση μέσω των δελτίων ειδήσεων. Θα έχει εκπομπές που εμπλέκουν τον κόσμο, θα μεταδίδονται ζωντανά παιχνίδια των Ακαδημιών, του γυναικείου, του βόλεϊ, του futsal και όλων των αθλημάτων. Θα υπάρχει φρέσκο υλικό για τουλάχιστον 5-6 ώρες την ημέρα που θα καθηλώνει τον Ομονοιάτη».

Αν το κανάλι θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία: «Φέτος θα δείξουμε περισσότερα πράγματα, θα έχουμε συνεντεύξεις παικτών, προπονητών, πλάνα από τις προπονήσεις και μετάδοση των φιλικών».

Για την κάθοδο του προπονητή και την ενίσχυση: «Περιμένουμε τον προπονητή τις επόμενες μέρες και θα προγραμματίσουμε την παρουσίαση του. Για τις μεταγραφές, η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει, προσπαθούμε να κλείσουμε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τους υπόλοιπους θα τους βλέπετε από το Ομόνοια TV, λίγη υπομονή».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Τέλος του μήνα θα κυκλοφορήσουν».

Τι ανέφερε ο διευθυντής της Cytavision, Σάββας Πατσαλίδης: «Η Cytavision συνεχίζει να προσφέρει κορυφαίο θέαμα, εμπλουτίζοντας συνεχώς το αθλητικό της περιεχόμενο, μέσα σε μία ανταγωνιστική τηλεοπτική αγορά. Πρωταγωνιστεί στις μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων, προσφέροντας στους συνδρομητές της υψηλής ποιότητας τηλεοπτικές παραγωγές και αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης. Με πρωτοποριακή τεχνολογική υποδομή και εμπορική δυναμική, η Cytavision ενισχύει ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στη συνδρομητική τηλεόραση. Είμαστε σταθερά στο πλευρό του κυπριακού ποδοσφαίρου και ευρύτερα του κυπριακού αθλητισμού».

Να προσθέσουμε επίσης πως τo κανάλι «Ομόνοια TV» θα είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουλίου ως πρόσθετο αθλητικό πακέτο της Cytavision με μόνο €3,90/μήνα. Γιορτάζοντας την έναρξη της λειτουργίας του, οι συνδρομητές του επωφελούνται μοναδικών προσφορών μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου:

Το ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV θα παρέχεται για ένα μήνα δωρεάν για όλους.

Οι κάτοχοι Privilege Card ή/και Εισιτηρίου Διαρκείας 2024-25 της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας, θα μπορούν να εξασφαλίσουν τρεις επιπλέον μήνες δωρεάν συνδρομή στο ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV.

Πέραν των πιο πάνω, όλοι οι νέοι συνδρομητές Cytavision μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης 50% για έξι μήνες στα πακέτα Value και Variety.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση