ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το… +1 της φετινής Ανόρθωσης

Ίδιο σκηνικό, άλλο αποτέλεσμα σε σχέση με πέρσι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η περσινή αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τον Εθνικό δε θα μπορούσε ποτέ να αποτελέσει βάση για συγκρίσεις, αφού εκείνο το 5-0 συμβαίνει μια φορά στα 20 χρόνια. Όμως η ουσία είναι στη διαχείριση της κατάστασης του παιχνιδιού και κυρίως της διαφοράς που μπορούσαν να κάνουν όσοι μπήκαν από τον Κετσπάγια αλλαγή.

Μίχα, Κβιλιτάια και Οκριασβίλι είναι βασικοί ασφαλώς και έμειναν πάγκο για σκοπούς διαχείρισης υλικού από τον προπονητή. Υπήρχαν όμως εκεί και όταν μπήκαν άρχισαν οι ρυθμοί να αλλάζουν. Το βασικό είναι πως όσοι επιλέγηκαν όχι μόνο δεν έχαναν, αλλά είχαν 72% κατοχή και τις τελικές του πρώτου μέρους δικές τους. Γκολ δεν έβρισκαν και δημιουργία από τον άξονα αφού χωρίς Μίχα μοιάζει δύσκολο αυτό το κομμάτι.

Εκεί εντοπίζεται και ένα συν της φετινής ομάδας, που δοκιμάστηκε σε συνθήκες αλλαγών από τον προπονητή μετά από ντέρμπι και πήρε τη νίκη. Πέρσι σε τέτοιες συνθήκες έχανε βαθμούς.

Δεν έχεις και πολλά άλλα να σημειώσεις για τον αγώνα, παρά μόνο πως έπιασαν κορυφή και πλέον το ζητούμενο είναι να μείνουν εκεί. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος για κατάκτηση πρωταθλήματος και τώρα που μπήκαν τα τελευταία αποκτήματα, Μίχα, Κβίλι, στην εξίσωση, η πίστη πως μπορεί να επιτευχθεί μεγάλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση