ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:44
 

Το «θέλω να παίξω» στην πράξη

Γίνονται ενέργειες αλλά σιγουριά δεν υπάρχει

Newsroom 24sports

Είναι μέρες δύσκολες για όλους μας και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό που ζούμε, με την Ανόρθωση να ζει στην αβεβαιότητα των όσων είχε βάλει στόχο και κινδυνεύουν να χαθούν χωρίς δική της ευθύνη. Η διοίκηση έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει την «θέλω να παίξω» θέση της και το παλεύει ώστε να είναι έτοιμη να χτυπήσει το πρωτάθλημα αν τελικά αυτό μπορεί να διεξαχθεί. Δεν είναι άποψη που εκφράστηκε απλά επειδή έτσι πρέπει, αλλά γιατί όλοι αυτό θέλουν στην ομάδα.

Η Ανόρθωση καλώς ή κακώς ξέρει πως αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν δεν υπάρχει σενάριο που να την αναδεικνύει πρωταθλήτρια, με μοναδική ίσως εξαίρεση αυτός ενός αγώνα μπαράζ με την Ομόνοια

Σύμφωνα με το τι βγαίνει από τους ειδικούς, αν οι προπονήσεις αρχίσουν μέσα Απριλίου τότε αρχές ή μέσα Μαίου μπορεί να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι. Με «αν» και «μπορεί» σας τα γράφουμε γιατί έτσι τα μεταφέρουν όλοι αυτή τη στιγμή. Γίνονται πάντως προσπάθειες προς πάσα κατεύθυνση.

Η Ανόρθωση καλώς ή κακώς ξέρει πως αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν δεν υπάρχει σενάριο που να την αναδεικνύει πρωταθλήτρια, με μοναδική ίσως εξαίρεση την πιθανότητα ενός αγώνα μπαράζ με την ισόβαθμη τη στιγμή της διακοπής Ομόνοια. Αυτά όμως είναι για μετά, αφού και στην UEFA επεξεργάζονται εναλλακτικά σενάρια αν το 30 Ιουνίου καταστεί ανέφικτο. Είναι και δική τους πρόθεση να ολοκληρωθεί η σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ήταν δικτάτορας ο Καποδίστριας;

«Τότε μόνο αυταρχικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα κράτος πραγμα που χρειαζόμαστε και σημερα....»
Αρμαγεδών  |  16:28

#PoliticsBlog Αναμένοντας το Plan B και τη νέα μεγάλη μάχη

«Ευτυχώς που ο Νίκαρος είναι πρόεδρος, κανένας άλλος δεν θα μπορούσε...»
Αρμαγεδών  |  12:00

Θα μείνουμε χωρίς ποιητές

«Αρμαγεδων και αλφα μα τοσο επιφανειακοί πλεων; Διαβασατε το κειμενο αλλα δεν καταλαβατε τιποτα και αυτο ...»
Εγω  |  09:54

Πολύτιμο δώρο

«Η ουσία όμως είναι ποιός θα τα πληρώσει, όταν η πιο πλούσια γεννιά που έζησε δημιούργησε τόσα πολλά ...»
Αρμαγεδών  |  08:00

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X