ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοφή: Και του χρόνου... με αστερίσκο

Τα δεδομένα για την ενδεχόμενη παραμονή του Κύπριου διεθνούς στην Ανόρθωση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την Ανόρθωση να βρίσκεται η συμφωνία διαχείρισης ανάμεσα σε εταιρεία και σωματείου, ωστόσο οι σκέψεις και το πλάνο του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν ασφαλώς και έχει πέσει ήδη στο τραπέζι.

Έχουν ήδη ληφθεί αποφάσεις για ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, άλλους που θα παραμείνουν, ενώ αξιολογήθηκαν και πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι.

Επί του ρεπορτάζ ένα απ’ τα ανοικτά κεφάλαια αφορά τον Δημήτρη Χριστοφή. Ο 34χρόνος διεθνής παρά το γεγονός πως δεν θα αποτελεί βασική επιλογή ενδέχεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα για ακόμη ένα χρόνο. Βέβαια για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο ίδιος να αποδεχθεί ένα συμβόλαιο αρκετά πιο χαμηλό απ’ το υφιστάμενο που ολοκληρώνεται στις 31 του μήνα.

Απ’ τη μια ο «Τζίμης» έδειξε στα τελευταία παιχνίδια πως έχει να προσφέρει πράγματα έστω κι δεν θα αποτελεί βασική επιλογή για την ενδεκάδα, ενώ ταυτόχρονα με την εμπειρία αλλά και τη νοοτροπία του μπορεί να προσφέρει αρκετά και σε επίπεδο αποδυτηρίων.

Βέβαια όπως σημειώσαμε νωρίτερα η παραμονή του Χριστοφή για άλλον ένα χρόνο στην «Κυρία» θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό απ’ το οικονομικό. Η ομάδα πιθανόν να του προσφέρει ένα συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως και ο ίδιος δεν είναι εκ πρώτης αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται στο επόμενο διάστημα κι αφού πρώτα υπογραφεί η συμφωνία ανάμεσα σε εταιρεία και σωματείου ούτως ώστε να ανοίξει για τα καλά ο δρόμος για την επόμενη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση