ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει στον Τακτακαλά για στόπερ

Οι γαλαζοκίτρινοι φαίνεται να χτύπησαν την πόρτα και του Ολυμπιακού μήπως και λυθεί το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εντείνονται οι προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 24ωρα ώστε να προκύψει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τα χρονοδιαγράμματα όμως να πιέζουν αφόρητα καθότι μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (25/9) θα πρέπει να δηλωθεί ο τελικός κατάλογος των παικτών που θα είναι διαθέσιμοι μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Λαμβάνοντας υπόψη το δικαίωμα της ομάδας να αποκτήσει δανεικό από άλλη κυπριακή ομάδα, οι του ΑΠΟΕΛ κτύπησαν διάφορες πόρτες (δες εδώ) μεταξύ των οποίων μια είναι και ο συμπολίτης Ολυμπιακός. Περαιτέρω πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι του ΑΠΟΕΛ αποτάθηκαν στους μαυροπράσινους για να τους παραχωρηθεί δανεικός ένας εκ των Σαμπίνια ή Μποβέδα.

Από τη μεριά τους οι του Τακτακαλά, ξεκαθάρισαν ευθύς εξ αρχής ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις νοουμένου ότι στο τραπέζι θα πέσει σοβαρή οικονομική πρόταση εκ μέρους των ενδιαφερομένων. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η στάση του ΑΠΟΕΛ επί του θέματος με τον χρόνο όμως να πιέζει ειναι δεδομένο ότι οι εξελίξεις θα λάβουν τέλος τις επόμενες 72 ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

Με μονόδρομο μοιάζει το τρία στα τρία για τους «γαλαζοκίτρινους»
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ