ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Να βρει τις αδυναμίες

Ο Τόμας Κρίστιανσεν πρέπει να ξεκινήσει να καταστρώνει σιγά σιγά τα πλάνα του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία για τον πρώτο αγώνα με την Άντερλεχτ με τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής να τον αφήνουν ικανοποιημένο. Ο Τόμας Κρίστιανσεν πρέπει να ξεκινήσει να καταστρώνει σιγά σιγά τα πλάνα του ενόψει του δύσκολου αγώνα απέναντι στους Βέλγους έχοντας ως δεδομένες τις απουσίες των Μπερτόλιο, Βινίσιους και Πιέρου Σωτηρίου.

Ουσιαστικά από σήμερα ξεκινά η ανάλυση της Άντερλεχτ και η ένταξη των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ σε ρυθμούς Ευρώπης. Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που είναι αναγκαίο είναι οι ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται παθιασμένοι και πεισμωμένοι για την νίκη. Μόνο με ένα τέλειο παιχνίδι θα μπορέσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες πρόκρισης.

Ωστόσο όσο αναγκαίο είναι ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί όπως είπαμε πιο πάνω άλλο τόσο είναι οι «γαλαζοκίτρινοι» να ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά το παιχνίδι της αντιπάλου του. Αυτό είναι τις περισσότερες φορές και το ισχυρότερο όπλο του ΑΠΟΕΛ έναντι άλλων ομάδων στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο δείγμα από παιχνίδια της Άντερλεχτ μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά.

Είναι βέβαιο ότι Γιώργος Κωστή και Τόμας Κρίστιανσεν έκαναν εξονυχιστική ανάλυση της Άντερλεχτ και μέσα από τα μαθήματα που θα κάνουν στους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να τους δείξουν πώς να αντιμετωπίσουν τους Βέλγους. Η Άντερλεχτ σαφώς και δεν είναι καμιά ομάδα φόβητρο, σίγουρα δεν είναι επιπέδου Μπιλμπάο, όμως δεν είναι και καμιά ομαδούλα της σειράς. Είναι με διαφορά η πιο πετυχημένη ομάδα του Βελγίου και μόνιμη πρωταγωνίστρια τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά αν ο ΑΠΟΕΛ παρουσιαστεί σοβαρός και πειθαρχημένος στο αγωνιστικό του πλάνο μπορεί να την κτυπήσει. Η Βέλγικη ομάδα είναι μια πολύ επιθετική ομάδα με ισχυρό κέντρο και κινητήριο μοχλό του Γούρι Τιλεμάνς, το ανερχόμενο ταλέντο του Βέλγικου ποδοσφαίρου. Στην άμυνα ωστόσο δεν είναι και τόσο καλή. Πρέπει λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ να βρει τις αδυναμίες των Βέλγων και να κτυπήσει εκεί.

Ξεκινά λοιπόν η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για να πετύχει ακόμη ένα άθλο. Οι δυσκολίες δεδομένα είναι πολλές ωστόσο αυτές μπορούν να ξεπεραστούν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X