ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ - Άντερλεχτ 0-1: Η τύχη του γύρισε την πλάτη

Το γκολ της Άντερλεχτ σημειώθηκε από θέση οφσάιντ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πάρει το σκορ που ήθελε και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Άντερλεχτ με ένα γκολ οφσάιντ κέρδισε με 1-0 και έχει γερό προβάδισμα πρόκρισης. Πολύ καλύτεροι οι «γαλαζοκίτρινοι» στο 2ο ημίχρονο.

Μια άτυχη στιγμή

Ο αγώνας ήταν αρκετά γρήγορος στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιτεθούν. Η Άντερλεχτ αν και είχε περισσότερη κατοχή στον αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, ουσιαστικά η μόνη της ευκαιρία ήταν η φάση που σκόραρε. Στο 20’ ο Ντε Καμάργκο έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και έκανε δυνατό σουτ με την μπάλα να κτυπά σε αμυντικό. Στο 29’ ένα λάθος του Μερκή έβγαλε σε αντεπίθεση τους Βέλγους και ο Στάντσιου δέχθηκε την πάσα και μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 με σουτ. Το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει αφού υπήρχε ποδοσφαιριστής σε θέση οφσάιντ που εμπόδιζε τον Βάτερμαν. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 33’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά με τον διαιτητή πάντως να υποδεικνύει φάουλ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 42’ όταν ο Λάγο που πέρασε στην θέση του Αστίθ έβγαλε σέντρα στον Ντε Καμάργκο που δεν βρήκε την μπάλα.

Κυριάρχησε αλλά δεν τα κατάφερε

Ο ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά και ήταν φανερό ότι θα έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης για να ψάξει για την ανατροπή. Στο 51’ οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν μια άτυχη στιγμή αφού ο Εφραίμ τραυματίστηκε γλιστρώντας. Στο 54’ ο ΑΠΟΕΛ έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ ο Ντε Καμάργκο έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ μετά από σουτ. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν συνέχισε να πιέζει και στο 68’ είχε διπλή φάση όταν σε σέντρα σουτ του Λάγο ο Ρούμπεν απομάκρυνε αλλά στην συνέχεια ο Μπαράλ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 77’ ο Μπαράλ με σουτ ανάγκασε τον Ρούμπεν σε εκπληκτική επέμβαση σε κόρνερ. Στο 87’ ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε ξανά άτυχος αφού ο Βάντερ έκαμε ωραία ψηλοκρεμαστή εκτέλεση φάουλ από μακριά η μπάλα όμως σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να εξαργυρώσει το μονότερμα που έπαιζε τους Βέλγους.

Οι εντεκάδες:

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Ιωάννου, Αστίθ (40' Λάγο), Μερκής, Μιλάνοφ, Μοράις, Εμπεσίλιο (72' Αρτυματάς), Γιαννιώτας, Εφραίμ (55' Βάντερ), Μπαράλ, Ντε Καμάργκο

Άντερλεχτ: Ρούμπεν, Σπάχιτς, Ναχάρα, Τσίπσιου (87' Μπρούνο), Απιά, Νούιτινκ, Τιλεμάνς, Ντεντόνκερ, Στάντσιου (80' Ατσεμπόνγκ), Τεόντορτζουκ (59' Θέλιν), Χάν

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X