ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ακόμη περισσότερα

Στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν από τον Μπαράλ ακόμη περισσότερα.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ τον Γενάρη προσπάθησε να ενισχυθεί σε θέσεις που το είχε ανάγκη είτε επειδή το ρόστερ είχε κενά είτε λόγω του ότι δημιουργήθηκαν κενά σε αυτό. Πραγματοποιώντας και τις τέσσερις του μεταγραφές  αυτές κρίθηκαν ως ποιοτικές που μπορούν να δώσουν λύσεις.

Μια από τις θέσεις στην οποία επιβαλλόταν ενίσχυση ήταν αυτή της επίθεσης αφού ο ΑΠΟΕΛ μέχρι τότε διέθετε μόνο τον Πιέρο και τον Ντε Καμάργκο. Ο παίκτης που αποκτήθηκε ήταν ο Νταβίντ Μπαράλ ο οποίος ήταν μάλιστα και ο διακαής πόθος του τεχνικού των «γαλαζοκιτρίνων», Τόμας Κρίστιανσεν. Η διοίκηση έκανε την χάρη στον Δανό και έφερε στην Κύπρο τον Ισπανό περιμένοντας από αυτόν να δώσει άμεσα βοήθειες.

Τώρα δυόμισι μήνες μετά από την απόκτηση του Μπαράλ η συνεισφορά του Ισπανού αν και είναι καλή θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι δεν είχε ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα ενώ όταν ήρθε στην ομάδα είχε πάνω από ένα χρόνο να σκοράρει. Το ντεμπούτο του ήταν εντυπωσιακό σκοράροντας 2 γκολ όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στους υπόλοιπους αγώνες που αγωνίστηκε ο Μπαράλ περιορίστηκε μόνο στην δημιουργία κάποιων επικίνδυνων φάσεων για την αντίπαλη εστία. Ο Ισπανός αν και διαθέτει πολύ ψηλή τεχνική κατάρτιση και είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής περιορίζεται σε χαμηλές πτήσεις. Δεν γνωρίζουμε αν στη συνέχεια θα ανεβάσει στροφές και θα γίνει ακόμη πιο παραγωγικός και δημιουργικός ωστόσο αυτό είναι κάτι που η ομάδα του το έχει ανάγκη.

Ο ίδιος ο Τόμας Κρίστιανσεν πιστεύει στον ποδοσφαιριστή του και περιμένει ακόμη περισσότερα από αυτόν. Αν ο Μπαράλ δείξει δείγμα της μεγάλης του κλάσης στο γήπεδο στους επόμενους αγώνες τότε οι πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ για κατάκτηση του τίτλου αυξάνονται.

Ανδρέας Παφίτης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση