ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: «Αδειάζει» θέση για Σόουζα ο Κλωναρίδης

Ζήτησε να αποχωρήσει ο Ελλαδίτης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Λούκας Σόουζα είχε ρίξει «γέφυρες» επιστροφής στον ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο με το που φάνηκε ότι η υπόθεση οδεύει προς θετική κατάληξη, αυτομάτως για τον ΑΠΟΕΛ ξανάνοιξε και το κεφάλαιο «αποχωρήσεις».

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν μόνο μία κενή θέση στον κατάλογο Α, την οποία θα κάλυπτε ο ποδοσφαιριστής που θα ερχόταν για το δεξί άκρο της άμυνας. Κατά συνέπεια, για να προχωρήσει του Βραζιλιάνου θα ήταν απαραίτητη η αποχώρηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή από τη 15άδα των ξένων/κοινοτικών. Και όλα δείχνουν τελικά πως αυτός θα ακούει στο όνομα Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Με την αποχώρησή του θα αδειάσει μια θέση στον κατάλογο Α η οποία, αν όλα πάνε καλά, μπορεί να αξιοποιηθεί για την εγγραφή του Λούκας Σόουζα

Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός εξέφρασε στη διοίκηση της ομάδας την επιθυμία να αποχωρήσει από τον «Αρχάγγελο» για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, από ομάδα της οποίας φέρεται να έχει πρόταση.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία παρουσιάζονται διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν το αίτημα του Κλωναρίδη. Με την αποχώρησή του θα αδειάσει μια θέση στον κατάλογο Α, η οποία, αν όλα πάνε καλά, μπορεί να αξιοποιηθεί για την εγγραφή του Λούκας Σόουζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση