ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Άνω - κάτω η τράπουλα

Δεν θα είναι έκπληξη ακόμη και 11 αλλαγές

Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ερμή στις 17:00 στο «Αμμόχωστος» και παρά το γεγονός πως το μυαλό θέλοντας και μη πηγαίνει στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Ανόρθωση, εκεί που παίζει όλη τη χρονιά, θα ψάξει και σήμερα τη νίκη.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης άφησε εκτός αποστολής πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές τους οποίους λογικά θα τους δούμε την Τετάρτη. Πρόκειται για τους Ενσούε, Βινίσιους, Εντογκαλά, Ανουάρ και Γκάρνερ.

Στα θετικά πάντως περνά το γεγονός πως ο Κλωναρίδης βρίσκεται στην αποστολή, παρά το γεγονός πως είχε κάποιες ενοχλήσεις τα τελευταία 24ωρα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και με την Ανόρθωση.

Από εκεί πέρα αν είναι να μιλήσουμε για ενδεκάδα, πολύ πιθανό να πάμε σε ολικό rotation και να δούμε 11 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης.

Θυμίζουμε πως και στον αγώνα με την ΕΝΠ της περασμένης εβδομάδας είχε αγωνιστεί στο τέρμα ο Σίλβα και γενικότερα υπήρχαν 10 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Όποιοι όμως και να αγωνιστούν ο στόχος ασφαλώς και είναι η νίκη που θα δώσει και την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει και του πιο σημαντικού παιχνιδιού που έχει η ομάδα στη φετινή σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση