ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Αντίστροφη μέτρηση

Στο φουλ οι μηχανές ενόψει ΑΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, πιάνοντας δουλειά για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον τελικό πρωταθλήματος, δίνοντας έμφαση τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και στη ψυχολογία. Ο ΑΠΟΕΛ βολεύεται με δυο αποτελέσματα όμως αυτό μπορεί να αποτελέσει και παγίδα σε κάποιες περιπτώσεις, εφόσον δεν υπάρξει σωστή προσέγγιση του αγώνα.

Ο Πορτογάλος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τους ποδοσφαιριστές του επαναπαύονται στην ισοπαλία, κυρίως στα πρώτα του στάδια του αγώνα, γιατί αυτό ίσως αποβεί καταστροφικό. Ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να σκοράρει πρώτος στο παιχνίδι για να ψαλιδίσει τις ελπίδες της ΑΕΚ για τον τίτλο, γέρνοντας την πλάστιγγα της πίεσης προς το μέρος της ομάδας του Μπεν Σιμόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει στη διάθεση του Πορτογάλου ο Μαρκίνιος ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, καλύπτοντας το αριστερό φτερό.

Δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλη αλλαγή στο αρχικό σχήμα πέρα από αυτή του Μαρκίνιος, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από το πλάνο που θα επιλέξει ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση