ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Αποφασίζουν για Μάριο Ηλία

Αν δεν «μετακομίσει» φέτος στους «γαλαζοκίτρινους», θα πάει του χρόνου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια από τις σημαντικότερες εκκρεμότητες στον Εθνικό Άχνας είναι και η απόφαση για το μέλλον του Μάριου Ηλία. Ο 25χρονος (γεννήθηκε στις 19/5/1996), επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 αλλά φαίνεται πως επιθυμεί να έχει άλλη μια ευκαιρία για ν’ αγωνιστεί σε μια από τις «μεγάλες» ομάδες του τόπου μας.

Για το Μάριο Ηλία υπήρξε παλαιότερα ενδιαφέρον από πλευράς Ανόρθωσης αλλά στις επαφές που έγιναν προέκυψαν σημαντικές διαφορές και το θέμα δεν προχώρησε. Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκε το ΑΠΟΕΛ το οποίο φαίνεται πως μίλησε με τον διεθνή άσο και συμφώνησε (προφορικά) να πάει στον «Αρχάγγελο» ως ελεύθερος στη σεζόν 2022 - 2023.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πιστεύει πολύ στις ικανότητες του διεθνή επιθετικού

«Πάνω από όλα το συμφέρον του Εθνικού»

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Εθνικού Κίκη Φιλίππου ζητώντας να μας ενημερώσει για το θέμα αυτό. Μας είπε ότι στην ερχόμενη τακτική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού θα συζητηθεί και το μέλλον του 25χρονου επιθετικού:

«Ο Μάριος έχει μαζί μας συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Θα αποφασίσουμε για το μέλλον του βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του Εθνικού. Αυτός είναι πάντοτε ο μοναδικός γνώμονας στις αποφάσεις μας».

Αν μείνουν όλοι ικανοποιημένοι…

Όσον αφορά την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, γνωρίζουμε ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πιστεύει πολύ στις ικανότητες του διεθνή επιθετικού και τον θέλει στη νέα ομάδα που προσπαθεί να χτίσει. Θα πρέπει όμως να βρεθεί η φόρμουλα που θα αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.

Αυτά είναι όλα τα δεδομένα για την περίπτωση του Μάριου Ηλία και το σοβαρό ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση