ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Βδομάδα ανακοινώσεων

Οι επόμενες ώρες θα φέρουν μεταγραφικά φιρμάνια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η τρέχουσα βδομάδα στον ΑΠΟΕΛ όσο αφορά το θέμα των μεταγραφών. Οι πρωταθλητές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο επαφών με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους και μπορεί να προκύψουν εξελίξεις ανά πάσα στιγμή.

Οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί από τους «γαλαζοκίτρινους» είναι η απόκτηση αριστερού μπακ, επιτελικού μέσου και δυο επιθετικών. Αυτές οι τέσσερις βασικές εκκρεμότητες είναι πολύ πιθανό να κλείσουν μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα, με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να αναμένουν στο ακουστικό για τα μεταγραφικά φιρμάνια.

Πιο συγκεκριμένα για το θέμα της ενίσχυσης της γραμμής κρούσης, οι πρωταθλητές έχουν βάλει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη για τον ένα από τους δυο επιθετικούς που θα αποκτήσουν. Στο στόχαστρο βρίσκεται ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό βιογραφικό που έκανε συνεχόμενες καλές χρονιές με αρκετά γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει παίκτη διαφοράς για την επίθεση προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν κυρίως στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών θα ξεκινήσει τα μέσα Ιουνίου, με τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις. Στόχος των ιθυνόντων του ΑΠΟΕΛ να κλείσουν οι περισσότερες εκκρεμότητες του ρόστερ μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, προκειμένου να μπορέσει ο Νταβίντ Γκαγιέγο να δουλέψει με το απαραίτητο υλικό ενόψει των πρώτων-κρίσιμων ευρωπαϊκών αγώνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση