ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Βλάνταν, μπάτζετ και επόμενη μέρα

Το ΔΣ της ομάδας θα συνεδριάσει εντός των επόμενων ημερών καθώς πολλά κεφάλαια παραμένουν ανοικτά ενόψει της νέας σεζόν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ήττα από τον Απόλλωνα και κατ’ επέκταση η απώλεια του τίτλου έφερε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πλέον καλούνται να επικεντρωθούν στην επόμενη μέρα και να δουν πως θα προχωρήσουν καθώς υπάρχουν αρκετά μέτωπα ανοικτά.

Εντός των επόμενων ημερών είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ομάδας όπου θα γίνει συζήτηση για όλα τα κεφάλαια που παραμένουν ανοικτά ενόψει της νέας σεζόν.

Σίγουρα στις βασικές προτεραιότητες είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς το συμβόλαιο του οποίου λήγει τέλος του μήνα. Η διοίκηση της ομάδας θα ζυγίσει τα δεδομένα με τον Σέρβο και θα αξιολογήσει την πορεία του. Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαριστούν και οι προθέσεις του 53χρονου και κατά πόσο θέλει και ίδιος να παραμείνει στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων».

Μεγάλο κεφάλαιο αποτελεί και το οικονομικό. Τα χρέη της ομάδας έφθασαν τα 34 εκατομμύρια ευρώ, με τα βραχυπρόθεσμα να είναι στα 27 εκατομμύρια. Στη συνεδρίαση του ΔΣ θα γίνει συζήτηση για το μπάτζετ της σεζόν 2023/2024 και γενικότερα για πλάνο που θα ακολουθήσει ομάδα για ανταποκριθεί στις οφειλές της.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν μπορεί να γίνει εκτενής συζήτηση αν δεν κλείσουν τα δύο πιο πάνω θέματα. Η παραμονή ή η αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αλλά και το μπάτζετ θα κρίνουν και τον προγραμματισμό.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία με τρεις προκρίσεις στο Κόνφερενς Λιγκ να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης, κάτι που θα φέρει χρήμα στα ταμεία και θα βοηθήσει στη ρευστότητα.

Το πρώτο παιχνίδι δεν είναι πολύ μακριά. Σε περίπου σε δύο μήνες (25/7) οι «γαλαζοκίτρινοι» αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους (2ος προκριματικός) και ως εκ τούτου θα πρέπει η διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της άμεσα για να μπορεί να δοθεί προσοχή στην προετοιμασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση