ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Εβδομάδα εξελίξεων

Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το κεφάλαιο προπονητής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μαζικές και σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στο ΑΠΟΕΛ ενόψει της εβδομάδας που μας εισέρχεται. Ψηλά στην ατζέντα των εκκρεμοτήτων είναι το θέμα του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ήδη αρκετά ονόματα βρίσκονται στο τραπέζι της διοίκησης και οι ανθρώποι της ομάδας «ζυγίζουν» τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους προκειμένου να γίνει η κατάλληλη επιλογή.

Μέλημα για τους ιθύνοντες της Λευκωσιάτικης ομάδας είναι το κεφάλαιο προπονητής να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται έτσι ώστε να προχωρήσουν και τ’ άλλα θέματα που έχουν μείνει στον «πάγο» όπως οι ανανεώσεις και οι προσθήκες.

Στον «Αρχάγγελο» γνωρίζουν καλά πως χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει μιας και τέλη του μηνός θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο ο νέος τεχνικός αναμένεται να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα, δεδομένου ότι το ΑΠΟΕΛ θα δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 27 Ιουλίου, το «deadline» για την εξεύρεση προπονητή πλησιάζει και τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Αυτό γιατί ο εκλεκτός που θα αναλάβει το «πηδάλιο» των «γαλαζοκιτρίνων», θα έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του μιας και σε 1,5 μήνα θα χρειαστεί να «μάθει» τους παίκτες και να αφομοιώσει την δική του φιλοσοφία.

Συνεπώς, στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στο καίριο θέμα του τεχνικού που θα αναλάβει την ομάδα και ευελπιστούν πως όλα θα ξεκαθαρίσουν λίαν συντόμως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση