ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Εμπιστοσύνη, επιβράβευση... δικαίωση!

Ο Αυγουστή μετέτρεψε σε... απαραίτητους κάποιους ποδοσφαιριστές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έχουν μείνει ελάχιστοι «παλιοί» στον ΑΠΟΕΛ από πέρυσι, οι οποίοι προσπαθούν να προσφέρουν κι αυτοί ώστε συνεχίσει να βελτιώνεται η εικόνα της ομάδας τους και μεταξύ αυτών είναι οι Φακούντο Σαμπάλα, Μάριους Λουντέμο, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Βουγιαντίν Σάβιτς και Γιώργος Εφραίμ.

Με τον Σαμπάλα να παίρνει φανέλα βασικού από πέρυσι τον Γενάρη που ήρθε αφού αποτελεί σταθερή και σίγουρη αξία βάσει των εμφανίσεών του και με τους υπόλοιπους να αγωνίζονται πιο εντατικά στα παιχνίδια των γαλαζοκίτρινων, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σωφρόνη Αυγουστή και παρουσιάζονται βελτιωμένοι. Άλλωστε, η αξία τους δεν αμφισβητείται, απλώς καμιά φορά χρειάζεται η άνοδος του συνόλου για να βρουν τον εαυτό τους και κάποιοι παίκτες που τον έχουν... χάσει.

Έτσι, οι προαναφερθέντες δίνουν ευχέρεια στον προπονητή τους να έχει διαθέσιμες περισσότερες επιλογές παικτών. Τους εμπιστεύεται και θα συνεχίσει να το κάνει, αφού το σωστό «πάντρεμα» νέων και παλιών παικτών, μόνο ωφελήματα μπορεί να αποφέρει σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το ίδιο αναμένεται να πράξει και με άλλους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια ο Κύπριος κόουτς των «γαλαζοκίτρινων», ώστε να η ομάδα να αποκτήσει καλύτερη ομοιογένεια, το οικογενειακό κλίμα να σταθεροποιηθεί και φυσικά να μπορεί να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του άμα προκύπτουν απουσίες από τις οποίες πλήγηκε ο ΑΠΟΕΛ το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζουν να μετράνε απόντες στον Αρχάγγελο.

Άντρεα Ονησιφόρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

Μπορεί να παίζουν με τον ουραγό οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως τυχόν εφησυχασμός θα αποβεί καταστροφικός
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ