ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Επαφές για εξασφάλιση... ρευστότητας

Ψάχνουν λύσεις για την εξόφληση των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων αλλά και των πόρων στους οποίους θα στηριχτεί το μπάτζετ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το οικονομικό, το συνολικό χρέος και κατ’ επέκταση η όποια δυνατότητα για το ύψος του προϋπολογισμού, καθορίζουν πολλά για την επόμενη μέρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΑΠΟΕΛ.

Νέος προπονητής, αποχωρήσεις παικτών και νέες μεταγραφές, σαφώς και επηρεάζονται. Η διοίκηση και γενικότερα οι μέτοχοι της ποδοσφαιρικής Εταιρίας έχουν το λόγο. Ίσως γι’ αυτό και η προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου γενική συνέλευση να έπρεπε να είχε επισπευθεί.

Οι μέτοχοι της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», αλλά γενικότερα και όλοι οι οπαδοί – φίλοι της ομάδας, περιμένουν να ενημερωθούν για το πλάνο της διοίκησης Πετρίδη για την διαχείριση του τεράστιου χρέους αλλά και των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων, που είναι επίσης ένα τεράστιο νούμερο.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο διαχείρισης του οικονομικού προβλήματος, που πλέον «αγγίζει» και επηρεάζει την λειτουργία της ομάδας. Όπως είπε ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, μετά τον τελευταίο αγώνα, αποτελεί προτεραιότητα η εξεύρεση νέου προπονητή, ωστόσο πολύ μεγαλύτερη ανάγκη είναι η εξεύρεση πρώτα των λύσεων για την εξόφληση των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων αλλά και των πόρων στους οποίους θα στηριχτεί το μπάτζετ της νέας περιόδου.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες έχουν προχωρήσει σε διαβήματα προς αρκετές κατευθύνσεις, προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι και ρευστότητα. Μάλιστα επί του ρεπορτάζ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους «γαλαζοκίτρινους» να βρίσκονται σε επαφές με ξένη εταιρεία, και μέσα απ' τη συμφωνία μαζί της θα εξασφαλιστεί η απαραίτητη ρευστότητα ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Πέραν απ' το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι δεδομένο πως θα υπάρξει μια λογική μείωση του μπάτζετ σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση