ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Έπαιρνε το 1/3, θα λείψει περισσότερο

Βούρος και Σάβιτς ψάχνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους και αυτός που θα λείψει περισσότερο είναι ο Ελλαδίτης

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ και στο ρόστερ υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες. Μια από αυτές αφορά και τον Πραξιτέλη Βούρο, του οποίου έχει παραχωρηθεί επιπλέον άδεια για να βρει ομάδα στην Ελλάδα.

Επί της ουσίας ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει απ’ την ομάδα για δυο βασικούς λόγους. Αρχικά είναι ένα προσωπικό ζήτημα, και μάλιστα θετικό θα έλεγε κανείς για τον ίδιο, που τον οδηγεί να θέλει την επιστροφή του στην Ελλάδα, και απ’ την άλλη είναι και το γεγονός πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να βρεθεί σε ομάδα που θα μπορεί να λογίζεται ως βασικός. Στην πραγματικότητα ο Βούρος ούτε ως δεξί μπακ, ούτε ως κεντρικός αμυντικός λογίζεται βασικός στο ΑΠΟΕΛ. Είναι δεύτερη και τρίτη επιλογή και στις δυο περιπτώσεις.

Αγωνιστικά πάντως ένας Βούρος χρειάζεται σε κάθε ομάδα. Το πάθος που έβγαζε σε όσα παιχνίδια αγωνιζόταν ασφαλώς ξεχώριζε, ενώ αμυντικά στο ένας εναντίον ενός τα πήγαινε πολύ καλά. Ήξερες πως εκεί που πρέπει να βάλει το πόδι του θα το βάλει σωστά, και την ίδια ώρα πάλευε όλες τις φάσεις μέχρι τέλους. Αδυναμία του ήταν πάντοτε το να κρατήσει σωστά την γραμμή του οφσάιντ. Πολλές φορές ξεχνιόταν και αυτό έφερε τέρματα σε αντιπάλους.

Από εκεί και πέρα όμως ο Βούρος ήταν ένα σημαντικό γρανάζι. Αμυντικός που δίνει λύσεις σε δυο θέσεις, με μπόλικο πάθος, που ξέρεις ότι κάθε φορά που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο θα παλέψει για να δώσει το 100%.

Αν τώρα πάμε και στο οικονομικό ο Βούρος ήταν απ’ τα πολύ χαμηλά συμβόλαια του ΑΠΟΕΛ. Όταν ένας παίκτης παίρνει κάτω από 100 χιλιάδες και μπορεί να σου δώσει αυτά που έδινε ο Βούρος στο γήπεδο, σίγουρα είναι πολύ θετικό. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο ήταν τουλάχιστον τρεις φορές μικρότερο απ' του Σάβιτς (ο οποίος ψάχνει επίσης ομάδα) και η προσφορά του στο γήπεδο πολύ πιο ουσιαστική. Αν είναι ένας απ' τους δυο να λείψει, τότε ασφαλώς και αυτός είναι ο Βούρος. 

Πάντως το ΑΠΟΕΛ για να δώσει τον Βούρο, θέλει πρόταση κοντά στις 100 χιλιάδες. Με αυτά τα λεφτά θα αφήσει τον ποδοσφαιριστή και θα μπορεί να προσφέρει ένα πιο ψηλό συμβόλαιο σε άλλο πολυθεσίτη στην άμυνα. Το πάθος όμως και η διάθεση για μπάλα του Βούρου είναι πέρα για πέρα σημαντικά και αυτά τα δυο στοιχεία τα θέλεις όποιος και αν τον αντικαταστήσει.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση